Puh....

Publicerat: 2008-04-29 / 22:01:23 | Kategori: Allmänt
Hej!
Nu är det ett tag sedan jag skrev. Hade tänkt skriva igår. Men då kom jag inte in på denna sida. Nu är jag i alla fall här. Vad har hänt sen sist, det är nog massor. Men här kommer lite info ialla fall.

Jag tror att det är pga allt damm ute som Gasto & Nova är gräsliga i pälsen. Pälsen blir som svinto och tovar sig efter ett par dagar. Nova är värst, Gasto klarar sig dubbelt så lång tid.
I dag badade jag Nova, hon blev inte helt tovfri och jag är definitivt inte nöjd med resultatet. Får stoppa henne i badet på torsdag eller fredag igen. Blir hon inge bra då, så har jag bestämt mig för att klippa ner henne.
Kan inte säga att hon grät precis, när jag talade om det för henne. Hon tycker nog att det vore det bästa, för då kunde hon fara runt i skogen som den vilde hon är och slippa bada så ofta.

I går måndag var Zita och tog bort stygnen. Det såg jättefint ut tyckte sköterskan. Hon lovordade också Zita och tyckte hon var duktig + att hon sa att Zita var väldigt omtyckt som patient. Skötsam och trevlig. Det är ju skönt att de sköter sig när de är borta. (precis som barnen)

Efter det fortsatte vi vår resa till kiropraktorn. Nu var det Gastos tur att få beröm. Han hade två saker som behövdes rättas till i ryggen. Nu ska han ta det lugnt i tre dagar. Inte lätt eftersom han känner sig som en ny hund, skulle jag tro. Om vi har tur behöver han inte tillbaka förän om ett år, men det återstår att se. Tur att de finns i alla fall!!

Solen har tittat fram i flera dagar, härligt.
Men det som också har tittat fram är fästingarna, hu vilka hemskingar. Björkpollensäsongen är i gång också, så nu sitter jag här och snörvlar. I år fick jag inte min spruta, för nu hade de kommit på att den var inte så bra. För att slippa några symptom var den toppen, men för kroppen var den mindre toppen. Så nu ska jag använda nå´n ny nässpray (som jag inte kommit iväg och hämtat ut ännu) som kommit ut på marknaden. Jag får hoppas att den är bra så jag slipper se ut som en clown om näsan. Lagom snyggt när mag ska ställa ut. Hmm.... får nog gå och hämta ut medicinen innan näsan blir röd.

På torsdag 1/5 ska Gasto till Hågelbyparken och tävla på inoff. utställning. Så i morgon blir det bad för den lilla gossen.

Ha´en bra valborg!
Kram från Petra & Buffligan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus