Utställning i Högbo Bruk idag!

Publicerat: 2015-06-14 / 15:15:07 | Kategori: Allmänt
Hej!
Så var det dags för ännu  en utställning för Hyacinth. Andra helgen i rad och ibland undrar man vad man sysslar med, när man står där och badar henne för tredje gången på en vecka. Eftersom jag badade henne i torsdags för att kunna trimma henne så velade jag om jag verkligen skulle bada henne en gång till när det ändå skulle regna. MEN SMHI har ju haft fel förut och det skulle ju inte vara bra med en solig dag och en hund som inte är i topptrim ;)
Så igår kväll stod jag och badade henne IGEN! Vad vaknar man till i morse kl. 04.00, jo REGN! Där fick jag för att jag inte trodde på deras prognoser. Egentligen hade jag bara lust att gå och lägga mig igen, men har man badat och fixat så är det bara att bita i det sura äpplet och ge sig iväg. Det kan ju faktiskt sluta.
Det var bara att rasta hundar och föna Hajjan torr igen. 
När vi kom fram regnade det även där. Yvonne kom och hon hade fått låna tält av Anette, tack för att jag fick stå i ert tält <3 Jag tänkte att jag går från bilen, det är ju så nära. Pyttsan, idag hade vi fått ringen längst in, längst bort. Det var nog för att jag reste lätt ;) :)
Eftersom det gick fort i ringen och amrisarna var först så hade jag bara trimbordet med mig. Hajjan var ju färdig hemifrån så hon skulle bara borstas lite på och eftersom det regnade spelade det hela mindre roll faktiskt.
Det skulle vara fyra i öppenklassen, men två kom inte och en hade blivit champion igår. Så vi var ensamma i klassen. Hajjan skötte sig bra och fick följande kritik:
 
Stor tik, kunde vara kortare. Bra skalle och ögon. Kunde vara mer utfylld i nosparti. Mycket bra hals. Bra benstomme. Bra vinklar fram och bak. Bra bröstkorg. Någon lång länd. Rör sig mycket bra. Bra steg och attityd. Bra päls och temperament.
 
Inga kort blev tagna där, men däremot när vi kom hem. Det hade ju även regnat här hemma, så hon blev lite blöt i pälsen igen när hon promenerade med brorsan. Men det passar väl eftersom det var så det var även i Högbo.
 
Hmmm..... hon är inte anmäld till någon fler utställning, men det känns som vi är på gång så vi kan ju inte ge upp nu ;)
 
Ha´ det gott allihopa!
Kram från Petra & Hyacinth med flock <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus