Uppladdning

Publicerat: 2014-09-29 / 23:27:58 | Kategori: Allmänt
Hej!
Nu är det bad som gäller här hemma ;)
Med stormsteg börjar vi närma oss Acc´s årliga utställning som förra året hade premiär i Eskilstuna. På denna utställning så bjuds det in en domare från Usa. Alltid lika roligt att vara där och träffa amrisvänner som att få sin hund bedömd av en domare från rasens hemland.
Nu var det så att Hajjan var väl ganska fin, men hade en aning lite för mycket päls här och där. Framför allt så fick jag inte till nacken, den bara korvade sig.
Så jag fick möjligheten att få hjälp med trimningen av Karin Linde Klerholm, Rotojet´s kennel. Eftersom hon snart ska flytta till Usa så kändes det bra att få hjälp med att trimma en "mall" som jag förhoppningsvis kan klippa efter sen ;) Vi får väl se hur det går med den saken.
Sagt och gjort, efter att ha tagit ut en halv semester dag så badade jag Hajjan och Charlie som skulle trimmas. Sen bar det av till Värmdö. Där förvandlades framför allt Charlie som såg ut som ett riktigt utegångsfår innan. Jag sa till Karin att det var synd att vi inte tog ett före och efter foto.
Nu blev det inga foton alls tagna eftersom det hade hunnit bli becksvart när vi var klara.
Men om inte förr så ska jag se till att det blir foton tagna på lördag.

Fortsatt trevlig vecka!
Kram från Petra med flock <3

Kommentarer
Lillian | 2014-09-30 / 12:58:15 | http://www.sognafaret.no

Lykke til!

Anna, Kompis och Daisy | 2014-09-30 / 20:05:20 | http://kompismedflock.blogg.se

Vad roligt att få hundarna proffstrimmade sådär innan utställningen! Själv tycker jag förstås att Daisy blir proffstrimmad när du hjälper mig, men allting är relativt... <3 Vi håller tummar, tassar och tår här hemma för Hajjan och Charlie! <3
P.S. Tjejerna har äntligen börjat blogga igen, efter mycket tjat från mattes sida. ;) ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus