Hundvård

Publicerat: 2014-06-22 / 23:44:06 | Kategori: Allmänt
Hej igen!
Idag har det varit hundvård för hela slanten. Jag har ju skjutit upp Hajjans bad alldeles för länge. Redan förra helgen borstade jag bort alla tovor för att hon skulle badas. Sen kom det annat emellan och i veckan har jag inte orkat när jag kommit hem från jobbet. Så idag tog jag och borstade bort så många tovor jag kunde och sen åkte hon i badet. Visst hade hon lite tovor när jag fönade henne torr, men det var inte mycket. Dessutom har hon en suverän päls där tovorna bara liksom försvinner under kardan.
Pälsen kommer tillbaka sakta men säkert och hon har redan fått riktigt långa öron. Föresten, öronen, de var toviga. Har aldrig hänt förut vad jag kan komma ihåg. Vet inte varför, får väl se om hon blir det igen.
När jag skulle fota henne utomhus så började det vräka ner regn, typiskt :(
Så hon fick sitta på bron.
När jag ändå höll på och hade ångan uppe ;) så åkte även Zita i badet. Slöseri både med tid, vatten och schampo tyckte hon. Men det var mer än välbehövligt. Hon såg dessutom ut som ett skogstroll eller skäggiga damen i ansiktet ha ha...
Det enda jobbiga med henne är att hon har blivit nästan omöjlig att klippa klorna på, suck!
Sen tycker hon det är onödigt att trimma sig också.
Men när hon är klar så tycker hon att hon är sååå fin så ;)
Det tycker jag också <3Tror du det gick att få henne att titta in i kameran? Icke, åt alla andra håll gick det bra att titta.

Kram från Petra, Zita, Hajjan & Co

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus