Glad midsommar!

Publicerat: 2014-06-21 / 21:41:35 | Kategori: Allmänt
Hej allihopa!
Jag vet! Jag  har varit jättedålig på att uppdatera er med vad som händer här hemma. Om jag ska vara ärlig så händer det faktiskt inte så mycket. Skolan har slutat men eftersom jag arbetar på fritis och har semestertjänst så arbetar jag fortfarande i tre veckor till. Sen ska jag ha en efterlängtad semester.
Men det har i alla fall varit en lite kortare veckan tack vare midsommar helgen. Igår var vi hemma hela dagen, jag lagade mat och mellan promenaderna så var hundarna ute på tomten och myste. Men de är lite roliga, för när de får möjlighet att gå in och ut som de vill så väljer de att vara inne med mig. Hmm... kan ju också bero på att de är matglada amrisar som gärna håller koll på mattes matlagning.
Nova höglöper vilket tyvärr gör att jag måste hålla hundarna åtskillda. Så de får turas om att vara på baksidan.
Idag var vi på en liten biltur och Zita, Charlie och Isac var de som följde med. Vi trodde kanske att det inte skulle vara så många människor ute och röra på sig så här på midsommardagen. Men ack så fel vi hade, efter att vi hade tankat bilen med gas åkte vi ut till Drottningholm. Där har de en ö som man får ha hundarna lösa. Men jag kan lova att den tanken var det inte bara vi som hade.
Sen vallfärdade folk dit med både bil, buss och båt. Gick titt som tätt där för många år sen när mina morföräldrar bodde i Bromma och jag likaså. Men då kommer jag inte ihåg att det var så mycket folk, kan det bero på att kungafamiljen har fått tillökning med småbarn eller att Drottningholm har synts till mer i media?!
Det fick bli en tur till Grimsta istället och Hässelby slottspark, inte för att vi var ensamma där heller. Men de fick sträcka på benen lite och uträtta sina behov. Charlie springer som en liten tok och har inte den där riktiga flockkänslan. Det har han aldrig haft, fastän han har blivit bättre. Men jag är lika nervös varje gång att vi ska stöta på någon som inte är så snäll som han springer fram till. Men idag skötte han sig och höll sig till flocken, om än på lite längre avstånd än de andra många gånger ;)

Hajjan firade att matte inte orkade bada henne idag så här 
Tjoho! Jag blir så glad när jag får vara fri och tovig :)


Försök ta bollen då om du kan?!

Nova höglöper, därför måste de turas om att vara ute på tomten.
Hajjan och Nova är tillsammans och i den andra gruppen är Zita, Charlie och Isac tillsammans. De blev aldrig fångade på bild idag när de var där ute.

Jag älskar min gris och den biter jag gärna på! :)
("min gris" gastar Charlie, den där grisen fick jag när jag ögonlystes förra hösten så det är väl ändå MIN gris! )

I morgon ska det bli lite sämre väder och jag har bestämt mig för att då måste Hajjan borstas och badas.

Höll nästan på att glömma Cindy, våran katt som är 15,5 år. Hon lever ett lite lugnare liv nu på ålderns höst mot vad hon gjorde tidigare. Tror nog hon snart har använt upp sina 9 liv. Men än så länge är hon pigg och hänger med. Hon ligger gärna på altanen och tar det lugnt.


Vi önskar er en fortsatt trevlig midsommar helg!
Kram från Petra med flock <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus