Veterinärbesök, igen ;)

Publicerat: 2014-07-30 / 10:18:48 | Kategori: Allmänt
Hej!
Man kan egentligen inte klaga på vädret den här sommaren och semestern. Trots att det känns som det har blivit lite för mycket av det goda just nu. Det är så varmt, kvalmigt och fuktigt att man knappt kan andas. Men vi kämpar på.

Charlie är bra i sin klokapsel. Han får fortfarande ha bandage när han går ut för att jag inte vill att det ska komma damm/smuts i såret som nästan är helt läkt nu.
Tror nog att det har tagit lite längre tid att läka nu i värmen, men vi har haft antibiotika direkt på såret också som tur är, tror jag.

Men igår var det Zitas tur att åka till veterinären. Den här gången hade jag fått på den djurklinik vi brukar åka till i Haninge.
Hon har hudtumörer som har blivit inflammerade i värmen, så det var tur vi åkte. 
Veterinären lyssnade på hennes hjärta och därefter bestämdes det att hon skulle operera bort tumörerna.
En sten föll från hjärtat då jag var rädd för att de skulle säga att hon är för gammal för operation.
Men vi blev hemskickad med antibiotika för inflammationen och sen ska jag badda tumörerna två gånger om dagen med en mousse som innehåller klorhexidin. Som grädden på moset så hade hon öroninflammation på höger öra ;) så det behandlar vi också. En helrenovering kan man säga ;)
På tisdag nästa vecka ska vi dit för en koll att inflammationen har lagt sig. Ser alla prover bra ut så kommer hon att opereras på torsdagen. Så man kan som sagt säga att semestern gick åt till hundrehabiliteringar av olika slag.
Men med tanke på det jobb som detta innebär så känns det bra att man är ledig så man kan fixa och dona med detta i lugn och ro. Hade varit stressiga mornar annars.

På söndag ska Hajjan göra debut i ringarna igen efter att ha varit borta i 2,5 år. Det är på en inofficiell utställning i Södertälje. Vi börjar i mindre skala tänkte jag, så vi blir lite varma i kläderna ;)

Hoppas ni alla får en bra dag!
Kram Petra med flock :)
Zita <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus