Badhelg

Publicerat: 2014-02-10 / 21:50:27 | Kategori: Allmänt
Hej på er allihopa!
Hade ju tänkt att bli flitigare med att uppdatera bloggen. Men insåg att jag inte alls hade blivit det. Får skylla på att året har börjat med sjukdomar. Först var det magsjuka och i lördags vaknade jag med en förkylning, suck!

Den här helgen hade jag bestämt mig för att bada och trimma hund. Så många som möjligt skulle hinnas med. Man ska nog inte bestämma så'na där saker, för det var säkert därför jag blev sjuk ;)
Eftersom jag inte var sängliggande så satte jag igång med Charlie efter frukosten. Det var behövligt med bad efter allt sandande ute på vägarna och sen allt regnande den sista tiden. Vattnet var svart, helst från öronen :)


Charlie: -vaddå trimma, räcker det inte med bad. Jag tycker jag är snygg som jag är.

Men det tyckte inte matten, så det var bara att gilla läget ;)

Charlie: - matten, ge dig! Räcker det inte med allt jag har fått utstå idag, ska jag behöva vara fotomodell också, suck!

Jag tror han innerst inne var väldigt nöjd både med att bli ren och klippt. Nu hör han väl som en hök när öronen blev renklippta.

Sen blev det Zitas tur att åka i badet.

Nybadad så var hon så ullig och gullig. Det tog emot att sätta saxen i pälsen. Nu tycker ni säkert att hon är ju redan nerklippt så varför inte låta henne var så där. Men hon blev steriliserad för några år sen pga livmodersinflammation och efter det så fick hon en päls som är som vadd. Den är sååå tät, så på sommaren får hon värmeslag om hon är fullpälsad. Även nu på vintern så flåsar hon när hon är inne, alldeles för varmt tycker hon. Så hon fick en lite kortare frisyr.

Hon låg alldeles stilla på trimbordet, så jag tror hon blev jättenöjd över resultatet.
Är det så som i morse att kylan kommer tillbaka, så får hon har vintertäcke på sig. Så det blir perfekt, för sen i em när det var blött och regnigt igen. Ja då är det så lätt torkat på hennes tassar.
Men sen tog orken slut så det blev inga fler hundar den här helgen.
Nästa hund på tur är Isac. Jag hoppas orka ta honom i veckan, om förkylningen bara ger sig så orken kommer tillbaka.

Vi på kenneln hoppas nu alla får en toppenvecka!
Kram på er allihopa från Petra & Co

Kommentarer
Lillian | 2014-02-11 / 11:08:59 | http://www.sognafaret.no

Skikkelig sommersveis ;) Får vel finne fram saksen når jeg kommer hjem jeg også...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus