Zita har fått kort kort....

Publicerat: 2013-07-03 / 18:32:31 | Kategori: Allmänt
Hej!
Jag har under flera veckor funderat på om jag skulle klippa Zita ännu kortare. Men jag har tvekat eftersom jag inte tycker det är så snyggt ha ha....
I går skulle egentligen Charlie bada, men Zita flåsade hela tiden och jag kände att så här kan det inte fortsätta. Jag menar, sommarvärmen har ju inte ens börjat. Så det fick bli ett skönt bad (Charlie blev inte så ledsen :) )
Sen i morse skulle jag klippa ner henne. Jag började klippa med nerklippningsskäret men insåg att det bara klippte bort täckhåren på ryggen. Så det var bara att ta fram 10-skäret. Det blev väldigt mycket päls som ramlade av och Zita låg alldeles stilla och verkade tycka det var jätteskönt.
Hon tycker mindre och mindre om pälsvård nu för tiden. Också en anledning till att klippa bort pälsen.
Så här blev resultatet:
 
När de är så här kortklippta så går inget att dölja. Så då inser man vilken fin tik hon är. Hon är ju 11 år gammal och fortfarande så fin. Så det är med stolthet jag sätter ut dessa bilder min stjärna och stamtik på kenneln.
 
- Matte! Har du godis i handen eller luras du bara?
 
Hon har åkt på en liten ögoninflammation i blåsten, därav att hon är lite gul runt ögonen, ögonsalva.
Något jag kan rekomendera om de har en lättare inflammation. Min vet. brukar säga att jag ska börja med Noviform som är receptfri på apoteket. Går det inte över så behöver man ngt starkare, men oftast hjälper denna salva.
 
Nu är det snart bara en arbetsvecka kvar innan semestern. Vi har alla börjat räkna ner och längtar efter en skön ledighet.
 
Ha' det så bra allihopa!
Kram Petra & Hundligan i Vika
 

Kommentarer
Anna, Kompis o Daisy | 2013-07-07 / 21:51:22 | http://kompismedflock.blogg.se

Hon passar i kortkort! Har man så fin kropp så behöver man inte gömma den bakom en massa päls. :) Ska bli intressant att höra hur du tycker ryggpälsen beter sig när den växer ut igen. Jag tycker att fullpälsade amrisar är superfina, men jag tycker faktiskt att de är lika fina även som nerklippta. <3 Det blir mer "hundiga" då. :) Kompis och Daisy trivs också i sina korta frisyrer, fast jag har klippt med 4F (tror jag), dvs 9,5 mm.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus