Det närmar sig....

Publicerat: 2012-11-16 / 20:32:35 | Kategori: Allmänt
Hej på er i detta avlånga land!
Ja vad ska man säga om detta rent ut sagt 'skitväder' som vi dragits med under hela året. Blöt vår, blöt sommar, blöt höst och nu verkar även vintern bli blöt. När kommer snön och kylan. Jag lär väl få ångra att jag skriver detta ha ha... Vi får väl flera meter snö och bitande kyla inom kort, så då klagar man på det istället.
 
Ett himla tjat om väder och vind kanske många tycker. Men om ni ägare en amris i full päls så förstår ni varför. Det känns ganska meningslöst att lägga ner timtal på pälsvård och sen gå ut i regnet och allt är förstört inom loppet av  några minuter.
 
Jag trodde ju att jag var i fas med hundarna och att vi skulle kunna ta nga bra foton på hundarna. Nu blev det inte som Louise och jag hade tänkt mig och dagarna bara rann iväg och nu är det för sent med annons. Så i år, första på länge, så kommer jag inte att ha ngn julannons i Yankee-nytt. Lite tråkigt faktiskt.
Men jag hoppas på nga framgångar så kanske jag kostar på att sätta in ngt fint kort på framsidan av tidningen istället....
 
Om en vecka åker vi upp till Jämtland. Jag ska ställa Charlie på ssrk Frösön både lördag och söndag.
Vi har fått pm och jag har konstaterat att han är ensam i sin klass båda dagarna. Men på lördagen är de fyra hundar som slåss om certet och på söndagen är de tre.
Jag ska få hjälp med pälsen av Karin Linde Klerholm, kennel Rotojet's. Hennes hundar är alltid så perfekta i pälsen så det ska bli kul att se om det går att få ordning på Charlies päls och få lite tips hur jag ska sköta den i fortsättningen. 
 
Lite jobbig resa blir det då Nova har börjat löpa och hon kommer att hamna i höglöp lagom till avresan.
För säkerhets skull så har jag separerat henne från hanarna redan. Vill inte att det händer någon 'olycka' då alla är så nära besläktade. Hon lever för tillfället lyxliv på övervåningen och tycker inte det är riktigt ok när de andra tjejerna är uppe ha ha...
 
Nu hoppas jag på en lååång helg så jag hinner med alla mina måsten innan avresan.
Trevlig helg! Kram Petra & Elvisligan.
 

Kommentarer
Eva H | 2012-11-17 / 10:32:11 | http://fyrfotingar.blogspot.se

Hoppas faktiskt du får ångra väderskrivandet :) Gnäller hellre över snö än över detta.
Och med tanke på hur Assars päls är som nerklippt avundas jag ICKE Charlies...
LYCKA TILL! Både med utställning och med att få Nova att flytta tillbaka efter löpet!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus