Dan före doppardan....

Publicerat: 2012-12-23 / 15:33:53 | Kategori: Allmänt
Hej hopp!!
Här kommer en glad amrishälsning! Idag har vi röjt runt i snön. Matte hade förståss inte med sig kameran så ni får tänka er hur vi såg ut när vi var klara. Som amrissnögubbar, jättekul.
Visserligen så klirrade det lite när vi gick hem, men det smälte snabbt när vi väl var inne. Ha ha.... härligt med jullov!
Bra med snö, för då blir vi inte lika snabbt smutsiga och nu är det flera dagar sen vi badade, jippi!
Jag hoppas inte tomten hoppar över vårt hus för det. Vi har önskat oss något smaskigt att äta/tugga på och Nova vill ha nya tennisbollar.
Vi har haft två jättebra bollar som har stått pall för Novas bitande. Hon har en förmåga att punktera bollarna och dela dom i två. Men dessa två bollar har hållt. Men till Novas stora förtret så har ngn, inga namn nämnda, tappat bort bollarna under promenad. Det är väl det värsta som kan hända enligt Nova och hon har förbannat matte att ngn annan än hon fick bära dessa bollar. Har hon hittat dom tro? Nej, det har snöat alldeles för mycket och kanske hann ngn annan hitta dom innan vi gick nästa promenad.
Matte säger att det som gömmer sig i snö kommer fram i tö, men det tror vi inte på, så det så!
Nej, nu hoppas vi att tomten hör vår önskan. 
 
Annars är det bra här, granen är klädd och i huset luktar det skinka och nylagade köttbullar. Kan inte annat än kurra i en amrismage....
 
Vi vill önska er alla en riktig bra och fridfull JUL!!
 
Kram från Charlie med flock!

Kommentarer
Eva H | 2012-12-23 / 21:27:59 | http://fyrfotingar.blogspot.se

Jag kommer!!! Jag är VÄRLDSMÄSTARE på att hitta borttappade pryttlar! Matte slängde nyss bort en väldans massa, men de är fotade så rapport kommer. Och jag kan säääääkert hitta dina, Nova!
PUSS från Assar!
Jul har vi just avskaffat här, men vi önskar att ni har en RIKTIGT härlig!
Kram!
Matte m.fl.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus