Fotboll!

Publicerat: 2012-08-11 / 23:57:30 | Kategori: Allmänt
Hej!
Nu har matte jobbat en hel vecka. Vi likaså, eftersom vi måste vakta huset ännu noggrannare nu. Visserligen är lillhusse fortfarande hemma. Men eftersom han sitter i datarummet och gormar halva nätterna så sover han också halva dagarna.
Vi får ju vår sömn störd, hur kan han bli sur om vi ylar eller skäller när det är dag?!
Nu kanske ni undrar varför vi ylar. Jo ibland så kanske någon flockmedlem ropar ( skäller) fara på promenaden och då måste vi som är inne tala om att vi täcker upp. För att det ska höras genom säkerhetsdörrarna så måste vi ta i för kung och fosterland.
Lillhusse spelar fotboll. När han tränar två dagar i veckan så hänger vi sällan på, då har vi annat för oss. Men på matcherna, helst borta, brukar framför allt jag, Charlie och Zita hänga på.
Vi älskar nämligen att åka bil. Zita springer runt som en galning när hon ska ut till bilen.
Längst ner har vi en bur plats för tre amrisar. Där brukar buffligan åka. Ovanpå står det två burar. Där åker Charlie o jag i en varsin. Charlie brukar hålla koll bakåt när vi åker och jag framåt.
Idag åkte vi till storstan för att leta nya fotbollsskor. Till slut hittade han ett par, inte lätt med så stora fötter (45/46).
Så nu ska vi upp i ottan, inte mig emot, för att åka och titta om skorna hjälper till att göra något mål. Hoppas det!
Jag är ju så varm av mig så jag håller på att tjata på matte att hon ska beställa kylhalsband åt mig och Charlie. Dessa finns att beställa på Csigora som finns under mina länkar. Där finns det MASSOR av fina, goda saker. Snabb leverans är det, toppen tycker vi!
Nej nu måste matte natta alla amrisar så vi orkar upp i morgon och heja på lillhusse.
Vov och godnatt! Hajjan med flock.

Kommentarer
Eva H | 2012-08-12 / 11:40:45 | http://fyrfotingar.blogspot.se

Visst är det jobbigt, det här med att mattar (hussar vet jag ju inget om) alltid tjatar om "TIDEN"? Det verkar ALLTID vara för sent eller för tidigt eller för hit eller dit!

Varje kväll när matte släcker så tar jag en inspektionstur. Och alltid finns/hörs NÅGOT som jag behöver muttra, morra o gruffa på. Populärt? Få lön? Åtminstone en liten tack-puss? Trodde ni va'! Bara gnäll uppifrån sängen:(

Och fotboll?! Jag hittade en JÄTTESTOR o fin på gräsmattan på gården i förrgår kväll (natt säger matten, kl var visst nästan 24, spelar roll!). Då får man höra att man inte ALLS ska busa med den bara för att man brukar hetsa upp sig och låta lite!

Tänk vad vi stackars amrisar får stå ut med!

Assar

Kompis & Daisy | 2012-08-12 / 14:45:56 | http://kompismedflock.blogg.se/

Asså, det måste väl hussar och mattar fatta att man MÅSTE täcka upp för varandra?! Vi tycker inte alltid att samma sak behöver skällas på, men om en av oss börjar, så kan vi alltid lita på att den andra stöttar... T.o.m. om Leo i grannhuset börjar, så backar vi upp! Vi tar hand om varandra. :) Husse och matte är av en helt annan uppfattning...



Smart av er (Hajjan och Charlie) att dela upp vakten i bilen, så att ni har full koll på omgivningen. Vi brukar mest titta bakåt båda två, ibland åt sidan (fast oftast inte alls, vi sover gärna i bilen).



Fotboll låter kul! Får ni vara med och spela också...? :) Det låter faktiskt som en rolig sport i så fall, annars håller vi oss nog till vovvegolf. Känns som evigheter till den säsongen börjar igen. Nu räknar vi muckarkam till koppeltvånget i skogen är över, bara lite mer än en vecka kvar nu...



Vov och massvis med nosspussar på er allihop i Elvisligan! (Kompis skickar en extra stor puss till Isak!)



//Kompis och Daisy

Carina Östberg | 2012-08-18 / 14:38:36 | http://www.gazette.nu

Vilken bra förklaring på ylande, så då vet jag nu varför Kiwi ylar :))

Visste inte att det fanns kylhalsband, kanske något till Högbo utställningen om 14 dagar. Ska gå in där och kolla. Hoppas vi ses i Högbo.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus