Lite av varje...

Publicerat: 2009-05-07 / 21:01:15 | Kategori: Allmänt
Hej!
Nu har det kommit lite regn, välbehövligt för all växtlighet. Jag hade hoppats på en kraftig åskskur så allt damm och frökapslar från träden skulle spolas bort från vägarna. Men så mycket regn blev det inte. Så vi får drass med dammet ett tag till.

Nova har cykeltränat två gånger. Hon är riktigt duktig, men vill ibland bita i däcken, den lilla busan.
Matte får verkligen träna balansen när hon inte är god att tas med, när vi möter andra hundar som hon stöddar upp sig emot. När hon är lös så är hon minsann inte så stöddig den lilla nippertippan.

I måndags var jag hos tandläkaren. Ett gott råd, ät inga kolaliknande godisar, det kan bli dyrt. Jag tyckte det var något hårt i godisbiten, tar ut den och konstaterar att det inte bara är en plomb som ramlat ut. Nej halva tanden håller jag i handen. Det var bara att inse fakta, ringa tandläkaren och få tid så fort som möjligt. De hade fått återbud samma em, så jag begav mig dit. Hade räknat med det värsta och så blev det. Rotfyllning och krona, där rök min återbäring - snyft.
Dessutom hade jag ont efter att han hade varit nere i roten och rensat. Öm i hela munnen.
Zita var inte badad på två veckor, så det var bara att bita ihop och stoppa henne i badet. Fyra timmar senare var hon klar min lilla sockertopp. Hon blev jättefin!
Nu väntar Nova som jag måste bada i morgon.

Annars har det varit som vanligt. En massa jobb, försökt förstå läxor som kan ge en hel del huvudbry. Möten hit och dit. Hinna med hundar. Tack och lov är katterna självgående. Cilla har varit inne utan att klaga, tack och lov då vi har en tjurig granne som klagar på katterna. Cindy går det inte att hålla inne, han får klaga bäst han vill. Hon är inne på sitt 11:e år och har alltid varit ute katt. Mestadels ligger hon och sover på altanen eller så är hon uppe i våran närliggande skogsdunge. Men visst, jag har sett henne hos grannarna ibland. Frågan är bara ifall hon är hos denna granne. Ja ja vi får väl se hur det artar sig.

Christoffer har haft fotbollsträning måndag, onsdag och torsdag. På lördag är det match i Grödinge. På söndag ska han spela match med de som är ett år äldre. Då är det hemma match. Hm.. mycke fotboll blir det.

Nu är det i alla fall helg, skönt!
Ha´det så bra så hoppas jag kunna ta lite kort i helgen. Vädret ska visst bli bra igen tills dess.
Kram Petra & Co.

Kommentarer
anette swords | 2009-05-08 / 20:05:19 | http://www.ladyamris.com

Usch! Stackars dig, både tråkigt pengar man kunde ha roligare för. Surt med grannar som inte gillar katter, är han nyinfyttad eftersom han inte klagat förrut.

Trevlig helg Anette


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus