Många järn i elden....

Publicerat: 2009-02-09 / 00:07:24 | Kategori: Allmänt
Hejsan svejsan!
Så var då denna helg över, inte mig emot eftersom den varit blöt och dimmig. All snö är nu borta, istället har det blivit sjöar på gräsmattorna och is överallt där man ska gå. Hundarna ser ut som dränkta katter så fort man varit utanför dörren och man tappar lusten för att göra någonting. Så allt som jag i huvudet hade planerat göra i helgen blev inte gjort. När jag tänker efter vad som blev gjort av det som jag planerat så kommer jag fram till att Gasto blev i alla fall badad och klippt. Sen var det inge mer.

Lördagen började med att vi åkte in till S-holm för att gå på Öppet hus. Det var ett gymnasium som Louise är intresserad av att söka till inför studierna i höst. Det verkar jättebra, nu återstår att se ifall betygen räcker.
Det är inte klokt vad tiden går. Jag tycker hon var liten alldeles nyss och nu är hon inne på sitt 16:e år. Det är nästan så att jag börjar känna mig gammal. Nej! jag bara skojade. Jag är lika ung som vanligt.

När vi kom hem så hade luften och orken gått ur mig. Men jag tog mig i kragen och stoppade Gasto i badet. Var bara tvungen att trimma honom, han såg verkligen ut som den mammut han brukar kallas för.
Men brukar säga att kärt barn har många namn, ett av Gastos smeknamn är mammut.
Eftersom han numera är nerklippt så tog det allt som allt ca 2 timmar så var han klar. Men han är lika trött oavsett hur länge man fönar honom. Benen är som gelé när jag ska klippa honom. Skulle behöva ha en ställning som man kan lägga honom på så benen hänger rakt ner.
Då jag inte har denna konstruktion klar ännu, så beslöt jag mig för att klippa honom på söndagen. Så då fick jag tid över att se lite på melodifestivalen. Det var bra melodier, men när de höll på att rösta hit och dit, då slocknade jag i soffan och vaknade till då och då när Torgny frågade om jag sov. Nej då! jag bara vilar ögonen lite fick han som svar. Till slut så beslutade jag mig för att natta hundarna och gå och lägga mig. Men tyvärr är det så att om man var trött innan så blir man ju pigg av frisk luft ( det är därför jag sitter här nu) så då måste man titta på tv en stund till. Blir garanterat sömnig av den.

Idag trimmade jag Gasto och han blev såå snygg. Pga vädret så blev det inga kort tagna, men de kommer. Annars har det varit en hemmadag. Vet inte var timmarna har tagit vägen. Men det blev ialla fall hockey på em.

Nu börjar faktiskt John Blund göra sitt, så nu säger jag godnatt och på återseende!
Kram från Petra & Buffligan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus