Hundbadning

Publicerat: 2008-10-30 / 23:52:16 | Kategori: Allmänt
Hejsan svejsan!
Min första lediga dag bestod av hundbadning.
Jag tog mig ann Zita, det var välbehövligt, för hon var jättetovig.
Kl.09.00 började jag att bada och sedan höll jag på att föna och reda ut till ca.12.45. Då var jag tvungen att göra en paus för att rasta hundar, äta lite. Halva hunden var då färdig.
Kl.14 hade jag en klipptid åt mig själv. Det var skönt att äntligen få en frisyr igen, en nyhet och lite annorlunda blev det. Får väl ta ett kort så småningom på mig och hundarna så ni får se.
Hemma igen så fortsatte jag med Zita i ca. 2 timmar till. Nu var pälsen torr, men det gick bra med balsamspray, så nu är hon ÄNTLIGEN tovfri igen. Hon har fått riktigt mycket päls. Men den står rakt ut för tillfället eftersom det fortfarande är relativt korta hårstrån och pälsmängden är STOR. När man ser henne så får man en känsla av att hon är överviktig, men det är pälsen som vilseleder.
Höger handled är alldeles öm, så i morgon blir det inget hundbad inte, Zita ska bara trimmas.

Nu till något annat. Brukar gå in på Blocket ibland och titta. Det jag förundras över är de höga priserna på blandrashundar, oftast priser på 6000-7000 kr (för mycket tycker jag). Inte långt ifrån vad en renrasig hund kostar. Visst har de också kostnader vad det gäller veterinär m.m. Men de registrerar inte sina valpar och framför allt så har de inte premierat sina hundar. Vad man kan se i annonserna i alla fall. Det är säkert många som inte tycker som jag, men jag kände att jag var tvungen att skriva denna tanke i alla fall.

Idag har det regnat hela em och det ska visst fortsätta i morgon, snyft!
Om man ska tro på "vädergubbarna" så utlovas sol i helgen, så det är ju bra! Hoppas de har rätt.

Trevlig helg!!! Hoppas ni inte blir allt för skrämda av alla otäckingar som kommer fram vid Halloween.
Kram från Petra & Buffligan, Cilla & Cindy. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus