PUH!!!

Publicerat: 2008-05-27 / 23:44:23 | Kategori: Allmänt
Hej på er igen!
Nu har vi varit iväg till vår kiropraktor Anita. Hon är toppen. Som jag misstänkte så hade Gasto ont i ryggen igen. Hon rättade till tre fixeringar. Hon kände även igenom Nova och hittade en fixering i mankhöjd. Hade misstankar om det eftersom hon gärna springer lite lägre med huvudet och hon vill inte ställa sig som jag vill när jag ställer upp henne. Precis som om hon tycker det är obehagligt att stå som jag vill. Får väl se ifall det blir ändring på det nu. Nu är det vila som gäller fram till helgen, inga hopp och studs. Hur nu det ska gå för Nova som är som en studsboll hela hon.
Men jag är glad över att det inte var ngn fara med Gasto, att mina värsta farhågor blåstes bort när hon hade kännt igenom honom.

Det var bara det jag ville berätta för er som undrade.
Annars är allt som vanligt. Zita mår bra och Isac likaså.

Jag lägger in ett gäng bilder här nedanför som Torgny (husse) tog i helgen. Novas bak fanns med på en bild annars har hon inte fasnat på en enda. Men av egen erfarenhet så vet jag att hon inte är den lättaste att fånga på bild eftersom hon ALDRIG är stilla mer än 1 sekund.

Ha´en fortsatt trevlig vecka!!
Kram Petra & Buffligan.

image13
Isac = full fart hela dan med en amerikan.
image14

image15
Zita tar det lite lugnare och spanar in något utanför staketet. Som ni ser så rakade de bort ganska mycket päls för att kunna sätta fast morfinplåstret. Tack och lov så fick jag dom att använda samma ställe vid båda operationerna. Däremot så rakade de ena frambenet vid första operationen och andra vid andra operationen. Men det växer väl ut ngn gång.

image16
Som den Ferdinand han är, vår lilla Gasto, så ligger han helst på gräsmattan i skuggan.

image17
Hoppsan nu har det försvunnit två ben, ha ha.
Nej det är våran son Christoffer (lillhusse) som trixar med bollen.
Förutom kameramannen som är pappa så har han fyra hundar som publik. Som även gärna skulle vilja vara med och spela. Men då finns det snart ingen luft kvar i bollen. Så de får nöja sig med att titta på när han använder denna boll i alla fall.
image18

Nu var det slut på bilder för denna gång.
Kram på er alla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus