Sommaren är i antågande....

Publicerat: 2015-05-18 / 23:26:56 | Kategori: Allmänt
Hej!
Nu har vi haft några dagars ledighet och det var bara sååå skönt tyckte alla.
Ja, kanske inte Hajjan då som åkte på ett välbehövt bad den första lediga dagen. Hon var bara så tovig, att jag nästan trodde att jag skulle behöva raka ner henne. Men eftersom hon i grunden har en bra pälskvalité så försvann tovorna efter lite hjälp med K9 balsamspray och en bra karda.
K9 sprayen har jag hittat billigast på www.csigora.se. 
 
En nybadad och tovfri Hyacinth "Hajjan"
 
Sen blev det städning inomhus och utomhus. Dotter med sambo kom ner på besök och då var Christoffer (sambon) snäll och hjälpte oss att klippa häcken. Bra att få hjälp av långa personer med den sysslan. Gräsmattan klipptes först ena dagen av husse, grovklippning. Sen när solen hade torkat upp gräsmattan lite dag 2 så klippte sonen Christoffer överallt. Så hundarna kunde vara ute och njuta av tomten för första gången.
Nu kanske ni undrar varför de inte fått vara där ute tidigare. Det är för att gräsmattan fullkomligt svämmar över av skillor. Dessa ska vara giftiga för hundar och jag förstår nu vad Nova har reagerat på tidigare. För hon kan ju inte låta bli att äta.
 
Föresten så undrar jag ibland på promenaderna om jag har hundar eller kossor. De är fullkomligt tokiga i maskrosor eller som Vikaflocken kallar dom "smaskrosor" :)
 
Hmmm.... tror det var allt vi hade att berätta om den här gången.
Ha det så bra allihopa önskar Vika flocken <3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus