Zita skriver....

Publicerat: 2015-01-19 / 23:21:10 | Kategori: Allmänt
Hej allihopa!
Jag har fått låna mattes händer, för det är lite svårt att skriva med tassarna på Ipad tangenterna.
Men det är jag som bestämmer vad det är som ska stå. Jag hann tänka ut massor i helgen när jag hamnade på trimbordet efter badet.
För det första så undrar jag vem som har bestämt att man måste bada efter att man har fyllt 12 år, det borde vara förbjudet. Sen så är det dessutom vinter ute, vet ni hur kallt det är att bli blöt då, usch!
Okej, till mattes försvar så ska jag väl säga att fönen var varm och skön och där det inte blåste varmluft så lindade matte in mig med en handduk. Så då somnade jag faktiskt, men det säger jag inte högt ;)
 
Här är jag precis nybadad och blöt, brrr.... När jag kommer på trimbordet måste jag fara runt och busa, försöka torka mig själv, så matte är rädd att jag skulle ramla ner. Skulle JAG ramla ner, pyttsan! Men matte får väl hållas och stå och passa mig tills jag är färdig.
Jag är ju döv, enligt matte. Husse däremot har börjat fundera då jag kommer så fort han håller på i köket, trots att jag sov hårt innan. 
Men hallå, jag har väl inget fel på nosen och jag känner vibrationerna i golvet när någon rör sig ;)
När jag hade legat där och sovit en stund så var matte färdig, skönt!
 
 
Så där, ren och fin. 
DÅ får matte för sig att jag ska trimmas också. Det är något om att jag inte ser ordentligt. Fattar ingenting??? Jag kan ju bara titta uppåt så ser jag hur bra som helst. Men på något underligt vis så är det alltid matte som vinner när vi har dessa diskussioner. Förstår inte hur det går till. Så under protester så blir jag klippt. Även tassarna klippte matte, det kittlade jättemycket under tassarna fniss....
Det allra värsta jag vet när vi håller på, det är att klippa klorna. Jag litar inte på matte, inte för att hon brukar misslyckas och klippa så jag blöder. Men någon gång ska väl vara den första. Matte klagar på att om jag inte är stilla så är risken större, kan den bli större säger jag då och fortsätter att rycka i tassarna. 
Till slut var jag färdig och vi blev båda såååå nöjda!
 
SEU(u)CH Light Dream´s Krusmynta "Zita" 12,5 år.
 
Nu hoppas jag det dröjer till midsommar innan jag behöver bada igen.
Det blev inte så långt det här inlägget och eftersom jag är så trött så här på kvällskvisten så kommer jag inte ihåg allt jag skulle skriva. Så jag återkommer en annan dag.
 
Hoppas ni alla får en toppentisdag! Här i Stora Vika har det kommit lite snö. Tösnö, så matte är inte så glad. Men för mig spelar det ingen roll vilken sorts snö det är. All snö smakar smarrigt tycker jag.
 
Vov vov från Zita med flock <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus