Oväntat besök....

Publicerat: 2014-05-27 / 21:57:52 | Kategori: Allmänt
Hej!
Efter flera dagar med fint väder så vaknade man och undrade om det var höst ute. För fy va kallt det var. Men tack och lov så tittade solen fram på dagen och värmde lite.
När jag kom hem efter jobbet så gick jag ut med hundarna som vanligt. På sista rundan där jag hade med mig Isac och Nova så mötte jag två damer som frågade om jag var Petra.
Det visade sig att jag fick besök av "kennelkonsulenter" från SKK.
De kommer oanmälda på besök för att se hur kenneln bedrivs och för att se hur hundarna mår. Sen är det också för att informera uppfödarna och svara på frågor.
De hälsade på hundarna och jag fick plocka fram köpeavtal m.m.
Fick beröm över att jag faktiskt skriver avtal både när jag säljer hundar men även när jag lånar ut mina hundar i avel eller använder andra hundar i avel. Det kändes bra, då jag ibland känt att jag kanske är lite "för mycket" med mina avtal som jag slänger fram i tid och otid ha ha....
Men ni kommer att få fortsätta att stå ut med dessa, för nu har jag ju dessutom fått bekräftat att det är något bra med det hela.
Ingen anmärkning blev det, utan allt var bra och det kändes även bra för mig.

Nu är det en arbetsdag kvar sen är det fem dagar ledighet och det ska bli sååå skönt. Jag ska se till att bada och klippa ner alla hundar utom Hajjan tänkte jag.

Godnatt och sov så gott!
Kram Petra & Co

Kommentarer
Anna, Kompis och Daisy | 2014-06-01 / 20:37:22 | http://kompismedflock.blogg.se

Avtal är bra, speciellt dem skrivna! :) Blir det något "knorr" i framtiden, så har man papper på vad man har kommit överens om. Det kan aldrig bli "för mycket" när det kommer till det. Sen säger jag det igen; Klart att inspektionen var utan anmärkning! Dina hundar mår som små prinsar och prinsessor och allt är i ordning och reda hos dig. <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus