Snö??Nu??

Publicerat: 2009-03-22 / 22:09:04 | Kategori: Allmänt
Hej på er allihopa!
Ja, ni läser rätt. Det började snöa i Stockholm på em. Blä, vi som hade fått så torrt och fint. Visserligen så var det dammigt ute, men hellre det är tösnö. Nu kommer nog inte snön att ligga kvar, det är redan slaskigt ute.

Gasto är nybadad och i morgon ska han klippas.
Även Nova ska badas och klippas snarast, då hon ska vara i toppskick tills på lördag när vi ska till Sollentuna.

Fick rapport från Yvonne som varit i Högbo och om jag inte missuppfattat det helt, så hade det gått så där.
Men Zitas dotter Meghan, Isacs syster, hade i alla blivit 2:a bästa tik. Det är ju jättebra, grattis! Nästa gång vinner hon.


Meghan, visst är hon fin? Fotot är taget av G-M Blom som deläger henne tillsammans med Carola Hellmin.

Det blev lite foton tagna när jag var ute i fredags.
Först på Zita som for runt på ängen som värsta ynglingen. Alla primadonnafasoner var borta och hon for runt som en vilde. Vet inte vad som for i henne. Men lite fina kort finns på hennes sida, under Mina hundar.
Sedan gick jag och Torgny kalkbrottet. Inte att rekomendera ens med nerklippta hundar. De såg för j-iga ut när vi gått färdigt. Fotot som finns i Vardagsgalleriet är taget i början av promenaden.
Men roligt hade dom i alla fall och de ska ha en eloge för att de försökte springa vid sidan av alla vattenpölar och där det var som geggigast.
Tur jag inte hade med mig Nova, för hon hade garanterat sprungit rakt igenom varenda vattenpöl och sedan som grädden på moset varit uppe i risbuskarna och röjt. Nej, hon fick vara hemma, tack och lov.

Ha´en jättebra vecka!
Kram från Petra & Buffligan.

Ja, det där var i går det. Nu visade det sig att det jag skrev aldrig kom ut på bloggen. Jag är säker på att jag uppdaterade, men nu blev det som det blev. Tänkte att jag fyller på med det som hänt idag.
Vaknade till ca 3 cm tösnö, blä. Jag vill ha vår.
Nova såg ut som en snögubbe och henne fick spola tassarna på när hon kom in. Övriga vovvar fastnade det inte lika mycket på.
Efter jobbet åkte Nova i badet. Hon blev sååå fin, som vanligt. I morgon ska hon trimmas inför lördag. Tassarna klippte jag idag, men får väl putsa igen på fredag. Ack vad det är hemskt att klippa med hackiga saxar och tro att det ska bli snyggt. Skönt när det blir utomhus, för då är det inte lika noggrannt med tassarna.

Gasto har blivit trimmad, det kom fram en ny kille bakom all päls. Hans päls växer så otroligt snabbt, han ser ut som en mammut efter ca 3 veckor. Nova är det en månad sedan jag trimmade och hon är inte ett dugg vildvuxen. Men när jag börjar klippa henne så är det mycket päls ändå på något underligt sätt. Hon har väldigt tät päls.

Är ni intresserad av att få en amris med lättskött päls så är chansen stor med Novas avkommor.
Hennes päls är otrolig!
Nej nu ska jag sova så jag kommer upp i ottan, ska öppna på fritis.
Ha´en bra dag!
Kram Petra & Co

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus