Valparna 13 veckor

Publicerat: 2011-06-13 / 23:33:00 | Kategori: Allmänt
Hej!
Jag ber om ursäkt allihopa för att det inte har kommit någon uppdatering den sista tiden.
Men det är just tiden som inte har räckt till för att sitta vid datorn.
Sen brukar datorn vara upptagen väldigt ofta av en son som gärna spelar spel med sina polare....
Men så är det väl att ha tonåringar i huset, när det dessutom är sommar lov så kan man sitta uppe halva nätterna.
Men nog om detta, vad har hänt här hemma.
Det finns fortfarande två vackra och trevliga hundar till salu här hemma. Mina två vackra black/tan hundar Charlie och Hyacinth.
Just nu så är även Daisy här hemma, men det är bara för att matte och husse inte har semester ännu. Hon har varit på weekend hos sin nya familj och trivs som fisken i vattnet där. Så alla längtar tills dagen D kommer....

Till helgen kommer nog grannarna att undra vad som har hänt, för de blir nog inte riktigt klok på valparna hit och dit. Ibland är det två och ibland är det tre och till helgen så kommer det att vara fyra igen. För jag ska vara hundvakt till Sheridan, som nu heter Ziggy.
Lite kul är det, för grannarna ser inte skillnaden på buffligan. Så ett tag trodde de att jag gick med en och samma hund flera varv på byn. De måste ha trott att jag var galen som gick där runt runt i ur och skur.... ha ha!!
Men nu har det nog förstått att det är flera för dottern Louise brukar gå ut med alla fyra samtidigt. Den plin på hundarna har inte jag, så för mig räcker det med två och två.

Till långhelgen så var jag ju tvungen att göra illa tån första morgonen, typiskt. Så jag har haltat omkring och kunde från början inte ha skor på mig. Nu hade äntligen tån blivit bra efter två veckor, vad händer. Jo jag skulle ut på altanen och eftersom det är hinderbana överallt med kompostgaller så snubblade jag över ett. Ramlar på altan golvet, inget ben brutet men ack vad ont det gjorde i stortån.. Jag hade skurit upp en rejäl flik fram på tån. Så nu sitter jag här med bultande tå, för igentligen skulle jag väl ha tagit det lugnt så det slutade blöda någon gång. Men är man hundägare så är man. Det går inte att sitta still när det finns massor av hundar att rasta.
Sen var det Zitas tur att åka i badet och jag bävade för att hon skulle vara tovig, men ack vad jag bedrog mig. Det gick hur smidigt som helst att få henne torr och tovfri var hon så gott som redan.
I morgon ska hon få labradorfrisyr. Inte för att jag tycker det är så snyggt, men hon blir så varm så jag gör det för hennes skull. Pälsen växer ju ut.

I helgen så var vi och hälsade på brorsan och hans familj + att min mamma var där. Så det blev lite kort tagna för en gång skull.


Det bästa som finns är att gnaga på mattes bärbuskar... Det blir nog inga bär i år, men då slipper matte tänka på att hinna med och ta reda på dom. Visst är vi snälla som hjälper matte??


Förra helgen var vi till Ann & Göran som äger utemöbelaffären Alex i Järna.
Där köpte vi den fina soffgruppen och parasollet. Så nu kan vi även mysa på framsidan.
Väl värt ett besök, för det finns sååå mycket fint! VILL HA!!


Ropade du matte? Jag kommer.... (Hyacinth)


Hur vill du att jag ska posera matte? undrar Charlie det lilla charmtrollet.

I morgon är det dessa två som åker i badet. De behöver verkligen ett bad och trimmas. Det sistnämnda är inte populärt. Det tyckte inte Daisy heller.
Men igår var vi till Sonia och trimmade henne, Daisy var med som sällskapsdam och då åkte hon också på lite trimning. Till g.mattes stora förvåning så var hon väldigt duktig. Det är nog matte Annas förtjänst som har tränat så flitigt på maskinen när hon har varit där hemma. Men några fina kort, det ville hon inte ställa upp på. Så ni får hålla till godo med följande:


Nu får jag lov att sluta för den här gången. För nu har sonen abstinens och suckar tungt över att jag aldrig blir klar. Sen att det tar en stund att ladda bilder, det förstår han inte el. vill inte förstå.
Men det är ändå dags att gå och sova en stund.

Ha´det så bra allihopa!! Så ska jag försöka att uppdatera snart igen.
Kram Petra & Co



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus