Gigantisk isbana...

Publicerat: 2011-01-19 / 00:49:50 | Kategori: Allmänt
Hej!
Hoppas ni alla mår bra.
Här mår vi bra, förutom att helgens regnväder och de senaste dagarnas blidväder har skapat att hela Stora Vika är som en gigantisk skridskobana.
Visst har det sandats och saltats, vet inte vad som är bäst. Men jag har en fundering: Om en människa halkar så kan den få ersättning för att det inte är ordenligt sandat tex. Gäller det även djur? Gasto for omkull, nu verkar det inte som han tog något skada som tur är. Men undra hur det hade blivit om han hade brutit ett ben el. skadat ryggen?
Nu väntas det kyligare väder och då hoppas jag på att halkan försvinner.

Försöker se om Nova visar några tecken på att vara dräktig. Jag vet, det är för tidigt ännu. Får vänta någon vecka till innan illamåendet kan komma. Zita visade inga som helst tecken på att hon var dräktig förän det var någon vecka kvar till nedkomsten. Hon mådde oförskämt bra under båda sina dräktigheter och var inte illamående el. så.
Andra dräktigheten, MIN första kull, röntgade jag henne för att säkert få veta hur många valpar jag skulle förvänta mig komma ut.
Tyvärr så blev jag inte så klok som jag trodde, då jag fick svaret 3-5 valpar. Kommer det ut 3 valpar och hon inte visar några tecken på fler så skulle jag inte räkna med fler. Därav så trodde jag att det var över när 3 valpar kommit ut och hon fixade och donade med dom. Visst hade hon lite sammandragningar men tänkte jag berodde på "efterdyningar". Men så helt plötsligt så tittade Nova fram där bak och kom utramlande som "gumman i lådan". Så den här gången blir det inte röntgen utan i så fall ultraljud för att konstatera att hon är dräktig.
Det ska bli så spännande att se vilka färger det blir. Jag hoppas på att det tittar ut några black/tan tikar. Annars så är min favoritfärg buff, de är så personliga på något sätt.
Förra kullen som bara bestod att buff, så var inte en enda valp lik den andra. Då de hade fyra olika nyanser av buff, häftigt tycker jag. Så småningom så hoppas jag på några bruna valpar, för den färgen tycker jag också är häftig. Jam-Jam som Nova är parad med har en väldigt mörk och fin brun färg. Så jag hoppas att kunna få fina bruna valpar i senare kombinationer.

Glöm inte bort att skicka en intresseanmälan om ni är intresserade av valp från denna kull, då det redan har börjat ramla in lite förfrågningar och önskemål.

Ha´det så bra!
Petra & Buffligan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus