Örebro m.m

Publicerat: 2010-09-23 / 21:36:46 | Kategori: Allmänt
Hej på er allihopa!
Förra veckan var vi till Örebro, Nova och jag.
Vi åkte dit på fredag em. efter att Nova blivit badad och bilen packats.
I Stora Vika sken solen, efter en stund funderade jag på om jag skulle rasta Nova innan det började regna. Men jag hann aldrig hitta någon bra rastplats innan regnet var över oss. Så bröt solen fram och det såg riktigt fint ut, tills vi började närma oss Örebro, tunga svarta moln såg ut att hänga över Örebro och tro det el. ej, men strax innan vi kom fram så fanns det en fin rastplats som vi kunde svänga in vid och rasta.
Strax efter att vi hade anlänt till utställningsplatsen och börjat packa ur bilen kom regnet. Men eftersom utställningen är inomhus så gjorde det inget.
Laila, Mariann, Maud och Elisabeth från styrelsen hade gjort ett hästjobb i lokalen innan jag kom, så det var bara lite finlir kvar att göra. Men allt tar tid.....
När vi kände oss klara för kvällen åkte vi till hotellet och käkade lite, sen var det läggdags. Dagen därpå skulle vi upp tidigt för att vara före utställarna.
Det var inte bara jag som hade hund på hotellet, det blev vi varse. Det både skälldes och ylades lite här och där. Nova kunde inte låta bli att muttra lite hon också. Men sedan sov vi som stockar nästan hela natten, till kl.05.30 då vi vaknade av hundskall och ylande hundar. Efter att ha legat nga minuter och dragit sig så gick vi ut och rastade. Det var bra väder ute och pälsen blev inte så blöt faktiskt, skönt.
Vid 07 så serverades det frukostbuffé.... fick stångas med två busslass ryssar som också skulle äta. Det fick bli en smörgås och en kopp te.
Sedan gick dagen i ett huj! Tyvärr så regnade det nästan hela dagen. Nova skulle in nästan sist och då hade det faktiskt börjat spicka upp ute. Så lite kunde vi springa ute, för att komma igång.
Jag tycker det gick ganska bra, men Nova tycker inte om mattorna utan vill gärna dra fram tassarna så hon står som en hösäck.
När vi sprang fick hon syn på två svarta hundar under en stol som hon givetvis var tvungen att morra åt. Jag tror det var en av anledningarna till att vi åkte ner i placeringarna.
Men hon fick fin kritik, det som hon önskade var att Nova skulle ha haft mörkare nos och ögonkanter?? Hon är buff!



Nova och jag som andra paret.

Sedan var jag med och visade Lilli i Kennel Red Mama´s uppfödargrupp, vi vann!! Grattis Yvonne!!

Det var två trevliga dagar och jag tackar ALLA för en trevlig helg!!

Hemma hade dottern Louise så snällt tagit hand om resterande tre hundar, ett stort TACK till dig också!! Du är GULD värd!!

Fattar inte att veckorna går så fort, i morgon är det fredag igen och sedan helg. I helgen ligger det på schemat att bada och klippa ner Zita och Isac.

Gasto har fått träffa sin bästa kompis Fantomen två gånger den här veckan. Det är så roligt att se dom när de träffas, de tycker verkligen om varandra jättemycket. Jag behöver bara nämna hans namn så börjar Gasto att springa omkring och spana efter honom.

Just det, i söndags var vår vän Björn här och fotograferade mig och Nova. Han går en fotoutbildning och hade fått i uppgift att fota husse-hund. Nu blev det ju matte-hund. Det ska bli spännande att se resultatet när vi har blivit redigerade. Hoppas han kan snygga till matte.....

Ha´det så bra!
Kram Petra & Buffligan.

Kommentarer
Carina Östberg | 2010-09-24 / 19:25:05 |

Jag tycker ni ser jättebra ut på bilderna.

Petra Norén | 2010-09-25 / 00:59:15 |

Tack Carina, det värmer. För visst blir man tveksam om man har fel på ögonen själv, hi hi.

/Petra.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus