Tjugonda Knut dansar julen ut.....

Publicerat: 2010-01-17 / 00:59:53 | Kategori: Allmänt
Hej!
Jaha, så var då julen slut för den här gången.
Har plockat bort alla tomtar osv. + bytt gardiner, en dag för sent (i torsdags). Tanken var att jag skulle städa bort julen också, men där tog orken slut.
På fredagen tittade jag på dammsugaren och sedan var den orken också slut.
Idag lördag så tog jag mig i kragen och städade. Skulle ha badat Gasto också, men klockan gick så fort att det får bli efter morgonpromenaden i morgon istället. Nova står också på tur att bada och båda två behöver dessutom trimmas. Sedan ska jag ta några nya foton att sätta ut på hemsidan tänkte jag.

Vädret har varit milt de senaste dagarna och snön har sjunkit ihop rejält. Det är väldigt jobbigt att pulsa omkring i snömodden, skulle behöva bli lite kallare och att sedan snöröjarna kom ut och plogade bort all lössnö.

Det har varit lite mycket på arbetet den här veckan, hm... en vecka på jobbet och det känns som om man har jobbat en hel termin. Hur ska detta sluta??....
Jag får hoppas att det blir bättre kommande vecka, annars vet jag inte vad som händer....

Det blir inga valpar nu i vår, utan ev. kommer hon att paras i augusti 2010 men det troliga är att jag väntar till våren 2011, då det är lättare att ha valpar på våren när de kan vara ute.
Men jag hoppas att ni som är intresserade kan ge er till tåls, för jag tror verkligen på den här kombinationen.
Hon kommer i vilket fall som helst att ögonlysas någon av de närmaste månaderna, för att se så hon är frisk på ögonen.

Tanken är att ta ut både Nova & Gasto i utställningsringarna det här året. Två snygga hundar som jag tror och hoppas mycket på. Nu återstår det bara att se ifall de kan sköta sig i ringen och om domarna tycker lika mycket om dom som jag.
Isac fyller 5 år i juli och därmed så kommer han att gå över i min ägo.
Båda hanhundarna kommer också att ögonlysas i sommar, kan göras tidigare ifall någon är intresserad av att använda dom i avel.

Katterna?? Dom har jag inte nämnt något om. De mår bara bra, har helst varit inne nu när det har varit så kyligt ute. De går gärna med på promenaderna och brukar springa framför hundarna för de vill bli jagade, då slänger de sig upp i något träd som värsta Tarzan. När vi sedan gått förbi så kommer de springande igen, så roar de sig helst när vädret tillåter.

Vi får väl se ifall hemsidan kan bli upphottad el. om den görs i något annat program, nu när min dotter håller på att gå web-design i skolan. Det återstår väl bara att se när hon har tid att lära sin gamle mor de nya moderniteterna.
Hm... skulle fixa i ordning korten från bröllopet till en bok på nätet. Hi hi, höll på nästan en hel dag, men jag blev ganska nöjd med resultatet. Nu får vi väl se om det blev så bra i verkligheten när boken har gått till tryckning.
Ni som väntar på bröllopsfoton, det kommer det med. Nu har jag kommit på hur jag ska göra så det ser proffsigt ut, tror jag.
Nej nu ska jag inte skriva något mera för idag för nu har det blivit söndag och snart är det dags för Gastos bad. Så det är bäst att jag kryper till kojs.

Ha´en fortsatt trevlig helg!
Kram Petra & Buffligan.

Kommentarer
Anna & Kompis | 2010-01-17 / 11:14:16 | http://kompismedflock.blogg.se/

Tack, vad glad jag blir! :)



Nu är Kompis ute med husse i spåret. Efter det att han sätter på sig sitt underställ, så släpper inte Kompis honom ur sikte. Det gäller att hålla sig framme så att han inte glömmer bort henne... ;) Hon har alltid hatat sin sele, men nu låter hon sig glatt spännas fast, för hon vet vad det innebär. Hon gillar t.o.m. att få tassalva. Då förstår man att hon älskar att springa med i skidspåret. Tullen!



Oj, lång väntan på nästa kull. Men man säger ju att den som väntar på något gott aldrig väntar för länge. :)



Roliga katter ni har! Små bustjejer. Tur för dem att vovvarna inte klättrar i träd. :D



Må gott!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus