Snö....

Publicerat: 2010-01-27 / 22:36:58 | Kategori: Allmänt
Hej allihopa!
Nu är det länge sedan jag skrev, jag ber om ursäkt.
Här har det inte hänt så mycket. Jobba, ta hand om hundarna, familjen och hemmet. Finns inte så mycket plats för annat just nu.
Det har varit lite slitigt på jobbet ett tag och jag har varit helt slut när jag kommit hem, men nu har jag ryckt upp mig lite.
Gasto badade jag i måndags. Sist hade jag inte badat honom på ca 3 veckor och då var han tovig men pälsen blev ok när jag var färdig. Nu har jag bestämt mig för att inte slarva med pälsen utan bada honom en gång i veckan. Så i måndags hade han inte en tova i pälsen, hans päls är sååå fin. Idag skickade jag in en utställningsanmälan på inoff. utställning i Sollentuna i mars. Tänkte att vi börjar lite inoff. för att sedan gå över till officiella när det börjar utomhus.

Nova började löpa förra torsdagen och börjar gå in i sitt höglöp. Isac tycker att det luktar såå gott här hemma, är lite stissig men sköter sig bra ändå tycker jag. Självklart så bor de för tillfället på varsin ände av huset, vill inte att det händer någon olycka här inte.
Nova ska åka i badet i morgon, pga löpet (hoppas jag) så tovar hon ihop sig som bara den.
Men även hon är anmäld till samma utställning.

Ni har kanske sett på min första sida, att Meijas son Caci´s CC Cowboy, som bor i Norge blev BIR & BIG3 helgen som var, på en valputställning. Jätteroligt att det går så bra för honom och vi önskar er fortsatt LYCKA TILL!

Jag vet att jag lovade lite nya kort, men man ska aldrig lova något för givetvis så slog det till en köldknäpp och som den fryslort jag är så tar jag helst inte av mig vantar då.
Men nu har det blivit lite mildare. Tja, just idag så är det inte ngt fotoväder precis. Värsta blåsten och snöfall, men det har utlovats bättre väder i helgen.
Louise har sagt att hon kan hjälpa mig att ta lite kort när hon är ute med hundarna så vi kan uppdatera lite på hemsidan.

Nej nu ska jag gå och knyta mig. Hoppas ni inte har snöat in, själv har jag ju favören att arbeta några minuters gångavstånd till hemmet, så jag har inget att skylla på hi hi. Det är bara att knata iväg till jobbet, i morgon kl. 06.15.
Ha´en riktigt bra dag!
Kram Petra & Co.

Kommentarer
Anna & Kompis | 2010-01-29 / 10:48:39 | http://kompismedflock.blogg.se/

Här finns en till vovve som borde badas och klippas, men orken tryter. Intalar mig själv att det bara är bra för henne att slippa badas för ofta då hon blir torr i huden på vintern... ;)



Nu håller vi tummarna för att det ska gå bra på kommande utställningar och att domarna ser hur fina Nova och Gasto är.

Carina Östberg | 2010-02-01 / 21:29:41 |

Ser frem emot dina nya bilder men vet av egen erfarenhet vad svårt det är få till det.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus