Nova vid spakarna....

Publicerat: 2010-02-14 / 00:31:21 | Kategori: Allmänt
Hej på er, idag tänkte jag Nova skriva nga rader här på bloggen.
Matte är så upptagen med sin farm på facebook, så hon verkar inte hinna uppdatera här längre.
Hm.. fattar inte att det kan vara så kul, det finns ju inte ens hundar med där??!!

Här är det i alla fall toppen, alla hundar verkar ÄLSKA MIG!!! I alla fall hanhundarna. Matte säger att det är för att jag löper, vad nu det är för något. Men deras ögon blir som biljardbollar och de piper, kråmar och gör till sig när vi träffas. JAG tycker det är riktigt roligt att bli så uppvaktad, så jag passar på att svansa lite extra för att visa min uppskattning. Tja, inte om de är större än mig, dom hundarna är bara såååå otäcka. Brrr... jag bara ryser när jag tänker på dom.

Tja, det verkar inte som om jag är immun mot bad tyvärr, för idag åkte jag i badet men det var ganska skönt, när det var klart.

Här har det kommit ännu mera snö, mums fillibabba tycker jag. När matte inte ser så brukar jag ta mig en smaktugga. Det är så härligt kallt i munnen, precis som glass. Men ack vad man blir kissnödig efter en stund, undra vad det beror på?? Matte vill inte att jag äter snö.
Det är i alla fall härligt att springa omkring och hoppa i snön. Det finns massor av spännande saker under snön som man känner luktar ifrån. Sen kan man ju springa jättefort utan att det fastnar en massa saker i pälsen, det tycker jag är helt suveränt. Matte också tror jag.

Ikväll så har matte och husse tittat på tvåbenta som har sprungit fram i snön på trälappar och haft en pinne framför ögonen ibland, jag tror de sa att det heter skidskytte. Inge intressant tycker jag, det går visst inte att äta. Däremot var Cilla väldigt intresserad av hur de bar sig åt och följde handlingen noga, kanske ngt att använda sig av vid sorkjakten. Skulle ju spara lite tid att kunna skida fram på snön och sedan kunna skjuta flera möss på en gång istället för att behöva fånga dom en och en. Då skulle det finnas mera tid för nöjen.

Tja, lite tankar om vad som händer här i Stora Vika för tillfället. Nej, nu ska jag gå till min mamma och krypa ner i korgen så jag orkar upp på nya äventyr i morgon.
Godnatt allihopa och fortsatt trevlig helg!
Kram Nova & resten av familjen.

Kommentarer
Kompis | 2010-02-18 / 16:04:14 | http://kompismedflock.blogg.se/

Hej Nova! Håller din matte också på med den där tråååkiga farmen! Fattar inte vad som är så kul med det??? Nä, tacka vet jag en promenad längs rådjursstigen bakom huset - där händer det grejer!



Det tog ett tag innan jag fattade vitsen med det där trälapparna, men nu älskar jag dem. Husse blir så ruskigt snabb av någon anledning när han spänner på dem. Vi blir liksom jämnsnabba och det tycker jag är det roligaste som finns. Jag älskar att springa fort, fort, fort över golfen. :)



Må gott hela Buffligan! Matte hälsar till er matte! :)

anette swords | 2010-02-18 / 17:10:47 | http://www.ladyamris.com

Milan här! Jag tycker snön ser ut som en storgräddtårta mumsar för fullt! änk vad grädde :)



Kram på er halvsyskon Milan

Ester från Sundsvall | 2010-02-23 / 20:59:43 |

Hej Nova, har du provat på att stoppa hela huvudet i snön, det brukar jag göra, ibland hittar jag något

långt där nere. Testa och se! Hälsningar Esther


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus