Vinst igen....

Publicerat: 2009-09-06 / 00:46:49 | Kategori: Allmänt
Hej!
I dag har Christoffer spelat match igen. Första halvlek började med ett mål i baken. Det var bra att de fick kämpa lite, det har ju vunnits ganska stort den senaste tiden. Så nu fick de lägga in en ny växel, men efter massor med målchanser och bra passningsspel så ramlade det in två mål för Sorunda. Så vi kan lägga till ännu en vinst i protokollet. De är fortfarande obesegrade i tabellen och nu leder de med 5 poäng, trots att de spelat en match mindre än de som ligger hack i häl. Vi fortsätter att hålla tummarna för dom!!


Kortet taget i våras.
Han spelar back och eftersom han är stor och stadig. Längre än mamma och har storlek 43 i skor, så står han stadigt. I dag skulle en motspelare tackla honom, men kunde inte rubba honom utan det blev han själv som åkte på ändan. Han har även ett bra skott. Men mestadels så är han vid eget mål och hjälper till att hålla rent framför målvakten.

I fredags så vaknade jag med nackspärr, INTE ROLIGT.
Det har blivit Voltaren och lite massage. Nu känns det bättre, men jag ligger efter med hundbadande, så jag hoppas att jag ska känna mig bättre i morgon.

Vi var även hundvakt till Jacke som var här och klippte sig för en månade sen. Helmysig hund.

Jag får gratulera Carina Östman som än en gång vann med pappa Sam idag i Högbo SKK!!!
Zitas barnbarn Kenzo vann sitt 7:e cert, grattis Carola & Therese Hellmin!!!

Ha´en fortsatt trevlig helg!
Kram Petra & Buffligan.

Kommentarer
Kompis | 2009-09-06 / 20:56:10 | http://kompismedflock.blogg.se/

Hej Gasto! Trevligt att du kikade in på min hemsida!Ja, matte kämpar på med effileringssaxen. Hon muttrar något om att det är kämpigt att klippa rakhåriga vovvar för att det syns när man klipper fel och något om att "annat är det med pudel"... Jag tycker att vi ska vara glada att våra mattar ger oss lite mer personliga frisyrer/luggar. Man vill ju sticka ut lite, eller hur! ;)Min matte pratar också om att hon vill gå trimkurs igen. Betyder det att jag måste stå modell jag med?! pustMå gott och vov! Matte och jag hälsar till din matte och resten av Buff-ligan också!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus