Förkylt!.......

Publicerat: 2009-09-17 / 22:04:52 | Kategori: Allmänt
Hej på er allihopa!
Här är det snuvigt, tvi vale! Det är väl typiskt att jag ska bli förkyld nu, har ju klarat mig hela tiden. Men nu börjar det ramla dit många, både barn och vuxna. Peppar peppar så har vi inte fått något fall av svininfluensan ännu, men det vågar man väl nästan inte säga för då åker man väl på det själv.
Men om man är krass så har jag haft först feber, sedan ont i halsen och nu snuva. Då borde förkylningen vara över med det, i morgon får jag hoppas.
Två kollegor är hemma och är sjuka. Vi har nästan fått in vikarier som täcker upp deras frånvaro, men det var de sista. Så blir det någon mera sjuk så är det kört med vikarier, då det är så många som är sjuka.
Det är bara att bita ihop och inte gnälla, det är därför jag gör det här. För någonstanns måste man väl få gnälla... eller? Nu till lite roligare saker.

Gick på skogspromenad med Zita och Isac idag. Zita hon sprang omkring som den värsta hind och låg Isac hack i hälarna. De trodde att apporterande fågelhundar skulle hämta rådjur el. vad det nu var de hade fått upp spår på. Men det tyckte inte deras tråkiga matte, som såg till att de höll sig i närheten.
ISAC - Dessutom kunde hon inte hålla sig på stigen utan titt som tätt var vi tvungen att leta reda på henne. Puh, tur att matte har oss som är så duktiga på att hitta överallt.
Skönt att se en pigg och alert Zita igen, det känns helt rätt att klippa av henne pälsen.

Nej nu är det dags att krypa till kojs. Ska öppna i morgon, önskemål eftersom det blir hundbadning m.m. på em.
Får se om jag får tid att skriva något mera. Annars får ni ha en bra helg så hoppas jag att det blir trevliga uppdateringar på söndag.
Kanske ses vi på ACC utställningen i Örebro, om ni ska dit.

Kram och godnatt!
Petra & Buffligan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus