Åska??

Publicerat: 2009-09-29 / 23:42:21 | Kategori: Allmänt
Hej!
Ja, ni såg rätt! Åska, nu. I går kväll vid 22.30 tiden började det dåna ute och det slog emot fönsterbrädan. Det lät riktigt ordentligt. Christoffer kom upp och frågade om åskan.
Vilken åska sa jag, jag hörde ingen åska. Bara haglet som öste ner och slog emot fönstrena. Men han hävdade att han hade hört åskan, ok sa vi.
Idag på jobbet visade det sig att flertalet kollegor också hade hört en riktig stor smäll, ungefär samtidigt som det började hagla.
Våra säkerhetsdörrar måste ta bort mycket ljud utifrån. Såg att två billarm började blinka där ute, men jag hörde inte själva larmet.
Idag frågade en granne som bor längst ner på gatan vad det var som hade hänt borta hos oss i går kväll. Tja sa jag, det kanske var billarmen som gick vid hagelskuren? Ja, det var visst då det ljöd, men vi som bor granne med parkeringen hörde ingenting, visst är det lustigt.

Nova blev badad igår. Jag kan inte tjata nog om det, men hon har en suverän pälskvalité och jag är så glad över den. Pang bom, 2 timmar så är hon helt färdig, tovorna dom bara löses upp när man fönar och borstar. Helt otrolig päls!
Ingen foton har blivit tagna, höststormarna viner här omkring, brr... det är superkallt ute. I morse var det +-0 grader vid 6.30-tiden. Kallast hittills i höst, så nu börjas det.

Hm.. skrev jag att motorvägen är klar. Tja annars kan jag informera er om att nu är det fyrfiligt mellan Haninge och nästan fram till Ösmo på väg 73. Helt suveränt! Snyggt blev det också, kuperad terräng med snygga berg på sidorna, viltstängsel hela vägen. Det kan inte bli annat än bra. Sista sträckan från Ösmo till Nynäshamn ska vara färdigt 2011, så jag undrar vad de ska åstakomma den korta sträckan som ska ta så´n tid.

Godnatt!
Petra, Buffligan & Kattligan.

Kommentarer
Anna & Kompis | 2009-10-11 / 23:43:52 | http://kompismedflock.blogg.se/

Tjohej - idag klippte jag ner Kompis! Fick lite ångest först, för hon såg ju himmelskt fluffig och fin efter bad och en första putsning. Men insåg ganska snart att om hon ska fortsätta att se så fin ut så får hon leva ett liv som soffvovve istället för skogsmulle...Testade distanskammen till Ostern också. Gick väl sådär, slutade med att jag fick klippa med sax istället. Svettigt... Tur att pälsen växer fort. ;)Må gott!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus