Datorlös

Publicerat: 2009-10-13 / 21:29:36 | Kategori: Allmänt
Hej på er!
Ni får ursäkta att jag inte har skrivit på ett tag. Men det har varit lite mycket ett tag och det verkar aldrig ta slut. Men nu tar jag i alla fall mig lite tid att skriva några rader.
Vi håller på att göra i ordning vårat datarum/kontor, vilket med för att datorn är nerpackad. Så om ni mailar till oss så är det kört, förvänta er inga svar inom den närmsta veckan.
Vill ni nå mig så kan ni maila på min arbetsmail, där jag försöker gå in i alla fall en gång om dagen.

[email protected]

Gasto badade jag i fredags, det var välbehövligt. Sedan tog jag och klippte honom och Louise hjälpte mig att ta lite foton. Men då var datorn nerpackad, så tyvärr kan jag inte uppdatera med några kort idag.
Nova blev badad igår, men klippningen blir till helgen. Hon är anmäld till Mjölby i slutet av månaden, så nu väntar vi bara på pm därifrån. Så vi får veta hur stor konkurrensen är, hi hi.
Jag tänker även ta ut Gasto lite i ringarna i vår. Han är bara sååå fin, hoppas domarna har samma smak som mig.

På toalett renoveringsfronten händer INGENTING, vi har bara en fläkt som står och surrar dygnet runt.

Nu kanske ni undrar hur jag kan uppdatera bloggen när jag inte har någon dator. Men Louise har varit snäll och lånat mig sin dator en stund. Bloggen kommer man åt från vilken dator som helst. Väldigt praktiskt faktiskt.

Nej nu ska jag ut i kylan och rasta hundar, brr....
Ha´det så bra!
Kram Petra & Buffligan.

Kommentarer
Anna & Kompis | 2009-10-14 / 19:10:47 | http://kompismedflock.blogg.se/

Oj, tufft att vara utan dator! Huga...



Distanskammen på Ostern funkade rätt bra på dem partier som var 100% tovfria. Minsta lilla trassel, så gick det inte och eftersom Kompis kompakta benpäls inte gick att få 100% tovfri så var det bara att övergå till sax istället. Jag fick också lite ont i fingrarna... Försökte med effileringssaxen först, men det gick inget vidare (fast den var bra att tunna ut den tjocka benpälsen med iallafall). Blev som du säger lite tussigt. Gick över till vanlig sax och då flimmrade det nästan för ögonen på mig skrattar. Men det blev väl okej till slut, tror jag... Nu ska jag satsa på att hålla minsta lilla tova borta, så kanske det funkar med distanskammen nästa månad.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus