Nöff nöff....

Publicerat: 2009-11-19 / 22:17:52 | Kategori: Allmänt
Hej!
Idag har vi haft löpande band vaccinering på skolan och jag slant med i farten.
Hade först inte tänkt att ta sprutan, men sedan började jag fundera på hur det skulle se ut ifall vi åkte dit allihopa. Vem ska då ta hand om markservicen och hundarna?? Nej, det var bara att bita ihop och hoppas att man inte skulle reagera. Än så länge så är jag bara väldigt öm i armen.

Annars så gick jag hem med lätta steg idag. Öppnade i morse, vilket innebär att man hinner hem innan det är kolsvart ute. Som grädde på moset så hade det blåst så mycket att vägarna osv hade börjat torka upp. Tur det, för i går kväll så öste det ner så mycket att gräsmattorna var som sjöar.
Min nybadade Nova, snyft. Känns helt meningslöst nu att bada hundar, men de måste ju blir rena och tovfria då och då. Så det är bara att njuta av den lilla stund dom är vackra.
Jag kom iallla fall hem och gick en längre promenad med Isac och Nova. När jag sedan skulle gå ut med Gasto, så började det spöregna NEJ inte nu igen sa jag högt.
Nu hoppas jag att den utlovade solen kommer på lördag, annars vet jag inte vad jag gör.

I morgon ska Christoffers klass ha disco och försöka tjäna lite pengar till sin klasskassa. Så då vet jag vad jag ska göra.... Hm.. undra om man behöver öronproppar?

Nej nu måste jag gå och sova, var uppe kl.05 i morse (gick och la mig alldeles för sent i går) och ska upp samma tid i morgon, Zzz....

Godnatt!
Petra & Buffligan.

Här poseras det för julkortet. Men, saknas det inte en hund? Ho ho, här är jag! säger Zita.


Tre av Zitas barn samlade på ett kort. Från vänster: Isac, Nova & Gasto.

Kommentarer
Anna & Kompis | 2009-11-19 / 23:17:40 | http://kompismedflock.blogg.se/

Vad gulligt foto med Zita som hoppar in och säger hallå! :D



Ska det bli sol på lördag?! Jag hoppas det, Kompis är skitig redan (badade henne i måndags) och behöver badas och klippas. håller tummarna



Bra att du tog sprutan! Även om du skulle reagera kraftigt på den, så är det ju ingenting mot vad du antagligen skulle göra på själva svininfluensan...

Carina | 2009-11-22 / 20:54:02 |

Hej, Vilka fina bilder du fick till. Här har det varken blivit annons eller julkort. Lördagen blev i alla fall regnfri men nu har det börjat igen.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus