SOL!!!

Publicerat: 2009-06-21 / 23:19:03 | Kategori: Allmänt
Hej!
ÄNTLIGEN SOL!
Idag har solen skinit, även nästan hela dagen i går också. Välbehövligt efter all regnande.
Midsommar afton var skaplig till ca. kl.15, sedan öppnades himlen och det regnade ända tills lördagen.
Som om det inte räckte så började det även att åska. När jag fixade med maten small det till så nära att larmet på bilen gick igång och det brukar inte hända. Tack och lov så verkade inget ha skadats och datorn funkar, trots att den stod på när det smällde till. Ibland ska man ha tur.
Det blev en tv- midsommarafton, helt ok.

I lördags blev Isac badad. Som vanligt så blir han som en isbjörn och jag tycker det är så synd att han har speglar. För han är så fin och det är synd och skam att jag inte kan visa upp honom. Nu ska han få visa upp sig på ACC i Södertälje i höst hade jag tänkt mig, så vi måste utställningsträna tills dess. Han tycker inte om att man ställer upp honom, han spänner sig,  så jag ska försöka träna honom att ställa upp sig själv.
Idag trimmade jag honom och han är såå fin.

Nova blev badad idag. Hon är också så fin, så jag hoppas hon kan sköta sig i utställningsringarna framöver, för då får ni passa er. Hon har en underbar päls att sköta. Oavsett hur mycket päls hunden har så tar det ca en timme för mig att bada hunden. Nova tar sedan ca. en timme att föna. Det är lite skillnad mot Zita och Gasto som trots det är nerklippta. Det tar minst två timmar att föna. När Gasto var i päls så tog han ca fem timmar att föna torr, så ni kanske förstår att han är nerklippt nu. Ska han vara i päls så får alla andra vara nerrakade, annars orkar jag inte med hans päls. Tror inte det händer faktiskt.

Cilla är rolig. Hon passar på att sova i en av hundsängarna när hundarna är ute. Sover som en stock och reagerar inte när man rör sig runt omkring henne.

Hundarna har varit ute på tomten hela dagen, mellan promenaderna. Nu sover de som små stockar. Vi satte upp vårat partytält. Solskydd för hundarna och insynsskydd för träliga grannar. Tältet blev genast favoritplats för Zita.

Har varit jättedålig på att fotografera, det har inte blivit ett enda kort taget, så det blir bara skrift idag i dagboken.

Nej nu ska här kvällsrastas så man kommer i säng i lagom tid för en gång skull.
Ha´det så bra!
Petra & Buffligan + Missarna

Kommentarer
anette swords | 2009-06-22 / 08:00:26 | http://www.ladyamris.com

Ja denna päls! Synd att det inte finns en klass för nedklippta amrisar på annat än ACC.

Det är creemie som jag kommer behålla (fastnade för henne, Carola tyckte chilli och Yvonne mimmi, så jag tog den tredje), min andra son som bestämt namnet, milan skulle hetat det men fick inte för ted så vad gör man :).


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus