Det ska va husvagn....

Publicerat: 2009-06-28 / 23:24:10 | Kategori: Allmänt
Hej!
I fredags åkte vi upp med husvagnen till Norrtälje.
På lördagen skulle Torgny och Christoffer titta på veteranbilar i Åkersberga och jag skulle hälsa på min morbror med familj ute i Askrike. Så vi sov över i husvagnen. Torgny valde att sova i en av gäststugorna, men vi andra sov i husvagnen el. som Torgny säger, hundvagnen.
Hundarna for runt i vagnen som studsbollar och det tog en bra stund innan de hade hittat var de skulle ligga någonstanns.
Nu hör det till saken att vi dessutom hade så trevligt med Torgnys syster och svåger att vi alldeles glömde bort tiden, så den blev ca 02 innan vi gick och la oss.
Man kan säga att vi var trötta när gong gongen gick kl.07. Egentligen skulle vi gått upp tidigare eftersom vi skulle fara senast 07.30. Lite stressigt blev det, men vi hann.
Torgny och Christoffer skulle få åka med Mats Buick från 1957, jättefin. Det visade sig att det var det många som tyckte. Det var ca 200 bilar som ställdes ut och tävlade om att bli den finaste bilen. Mats bil hamnade på en hedersam 3:e plats i gruppen 50:tals bilar. Men det var inte slut med det utan sedan hade publiken fått rösta på vilken bil de tyckte var finast och då VANN Mats med sin bil. JÄTTESTORT GRATTIS FRÅN OSS!!!

Louise, jag och hundarna var ute i Askrike som ligger hitanför Vaxholm. Min morbror med familj har husvagn där och min mamma var också där och hälsade på.
Nu är det så att det är lite skillnad på bekvämlighet på våra husvagnar, de har ju sin som sommarstuga. Den var jättefin!
Det var även bra miljöträning för hundarna som var alldeles hispiga först. Men sedan vande de sig vid alla människor som sprang kors och tvärs. De är ju dessutom inte vana vid att vara uppbundna i koppel. Kan säga att alla, utom Zita, var supertrötta efter denna dag. De sov som små stockar när de kom hem.


Zita slappade ordentligt. Hon hade ju Isac som höll vakt bredvid sig.


Isac vakthund. Hm.. vad händer undrar Gasto? Vem stör när jag ska sova?


Nova fick ligga på en egen plats. För när hon var med de andra, så såg hon till att det skälldes hela tiden.


Mitt emellan mina hundar låg min morbrors Tollare Frodo.

På kvällen var vi hos Mats och Kristina och åt god mat med trevligt sällskap. Tack för det!

I dag söndag har det varit varmare än förut. Nästan vindstilla. Trots det kände jag mig tvungen att bada Zita.
Prövade att använda människo- hår inpackning. Ska man göra det så ska man inte snåla på kvalitén. Man får det man betalar för som man brukar säga, att man aldrig lär sig. Det blev inge bra tycker jag, men jag orkade inte bada om henne då min migrän började göra sig på mind.
Nu är hon torr och tovfri, så nästa bad blir det djuprengöring och drape istället.

Nej nu ska jag gå och lägga mig eftersom jag ska upp i ottan för att öppna på fritis.
Ha´en härlig dag!
Kram Petra & Co.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus