Tjoho! vad veckorna går....

Publicerat: 2009-07-29 / 21:26:13 | Kategori: Allmänt
Som sagt, semesterveckorna bara rinner iväg. Snart bara en vecka kvar, snyft! Men man får passa på att njuta av det man har.
I morgon ska jag, Torgny och Christoffer åka till Åland på en dagstur tillsammans med våra kära vänner Mats och Kristina. Det ska bli roligt! Vår snälla dotter Louise är hemma och är hundvakt, jättesnällt av henne då man inte får ha med sig hundar dit, om de inte är rabiesvaccinerade. Tyvärr är ingen av mina hundar det. Får köpa ngt smaskigt åt henne på båten. Å andra sidan tycker hon kanske det är lika skönt att få vara hemma själv. Tja, helt själv blir det ju inte med fyra hundar och två katter.
Tyvärr har det inte blivit några nya foton tagna och nu är de inte nybadade längre. Så ngt foto att göra bildekal av blev det inte den här omgången heller. Går och velar vid varje bad om Zita ska få behålla pälsen och om Gasto ska få spara ut sin. Så just nu så är Nova fullpälsad (hennes päls är så enkel så hon kommer att så förbli), Zita har päls ner till backen runt om men är rakad under magen, Gasto har börjat få päls runt om (hans päls är TJOCK & TÄT), Isac kommer nog att förbli nerklippt. Men jag var frestad att spara ut på honom. Där har jag bestämt mig, han får tävla nerklippt om han ska tävla.

Har utställningstränat under promenaderna på em/kvällen.
Nova börjar bli riktigt duktig. Försökte få henne intresserad och pigg genom att ha en pipleksak med mig. Hi hi, hon blev så till sig, att det inte gick att få henne att göra ngt vettigt efter ett pip. Så pipleksak blir det inte för hennes del om det inte är fullständigt kris, för med pipen glömmer hon rum och tid.
Zita är gammal och rutinerad. Lite övning och hon är inne i sina gamla takter. Men där håller vi på att träna på att stå själv och vifta på svansen. Står själv har hon gjort hela tiden men hon viftar inte på svansen, så det är vår nya utmaning.
Gasto är duktig och springer bäst med pipen i munnen, själv, efter träningen. Med utställningskopplet springer han bredvid det han måste men det är ingen go där inte. Nästa gång ska jag se om han kan springa med pipen i munnen även med utställningskoppel. Han står fint. Vi har inte tränat så mycket sista året, men ska börja ta upp det igen.
Isac springer så fint. Jag tycker han har de finaste rörelserna av mina hundar. Därför är det synd att inga andra får upp ögonen för denna vackra hund. Men nu tränar vi för att han ska kunna vara med på ACC´s utställningar i nerklippt klass. Han börjar stå riktigt bra, men har en förmåga att spänna sig och då blir ryggen alldeles böjd, trots att han har rak fin överlinje när han står fritt (när han är ute och leker). Men vi hårdtränar både med att ställa upp och att få honom att stå fint själv.

Har lite bekymmer om vilka jag ska anmäla till ACC i Södertälje, den jag vet säkert är Isac. Tänkte bara anmäla en till eftersom jag ska hjälpa till på utställningen också.
Nova är anmäld på SKK´s utställning i Vallentuna på söndagen.

Ha´det nu så bra, så hoppas jag kunna sätta in lite nya foton inom kort!
Kram från Petra, Buffligan & Kissarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus