Ormar...

Publicerat: 2009-07-22 / 01:06:05 | Kategori: Allmänt
Hej i regnet!
Ja ni såg rätt, det regnar här idag. Mestadels har det faktiskt varit uppehåll, men lagom tills jag ska gå på promenad så började det ösregna förståss och nu när jag nattade hundarna så regnade det igen.

Idag har Nova blivit badad och tassklippt. I morgon tänkte jag trimma henne. Hade planer på att snygga till alla hundar och sedan försöka få dom på en och samma bild som jag sedan kunde göra en dekal av. Att sätta på bilen, för den gamla dekalen följde med gamla bilen.
Visserligen så är den gamla dekalen inte dålig, en siluett på Zitas mamma Carmen. Men tänkte att det kunde vara roligt att få en färgbild på mina egna hundar istället.
Den måste nog bli väldigt bra också om husse ska låta mig sätta upp den på den blänkande snygga bilen.

Just det, överskriften ja. Jo, i förrgår på kvällspromenaden så trampade Nova på en pinne, men det visade sig vara en kopparödla. Den var guldfärgad, så det måste ha varit så.
Igår när vi var på promenad så tyckte jag mig se en pinne längre fram på vägen, men rörde sig inte pinnen? Hm... jag tog det säkra före det osäkra och kallade in Nova och Isac som var med.
Jo mycket riktigt, en orm igen. Denna gång var den silversvart och jag tyckte mig kunna se två gula fläckar vid huvudet. I så fall var det en snok, men riktigt säker är jag inte. Ormen var ca ½ - 1 meter lång, huu.....
Sedan har det börjat komma fästingar också, förstår inte varför dessa djur ska finnas till. Räcker det inte med att ha en massa mygg som också kan sprida smittor och bidra med sjukdomar.

På tal om smitta, fy va hemskt med svininfluensan. Man får väl bunkra upp med mat och hålla sig hemma med familjen.
Jag känner en viss vånda för skolstarten.

Louise har börjat sommar jobba på restaurangen i Sorunda, Dilligensen. Så är ni hungriga eller fikasugna och har vägarna förbi så tveka inte att titta in. Humana priser och trevliga lokaler och personal!

Ojdå, klockan har visst blivit över midnatt. Bäst att krypa till kojs.
Ha´det så bra!
Kram Petra & Buffligan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus