Let´s Dance

Publicerat: 2009-01-31 / 19:53:42 | Kategori: Allmänt
Tja ba alla!
I går var vi på genrepet av Let´s Dance.
Christoffers faster känner Magdalena Graaf och av henne hade hon fått ett antal biljetter. Snäll som hon är så erbjöd hon oss att följa med. Som ni kanske vet så insjuknade Magdalena hastigt och kunde tyvärr inte fortsätta i Let´s Dance. Men hon tyckte att de som ville skulle gå på genrepet. TACK Magdalena och KRYA PÅ DIG! En stor KRAM till faster M som tänkte på oss, väldigt uppskattat!!! TACK!!
Vi hade även sällskap av Ann och hennes dotter Madde, jätteroligt att ses som vanligt!
Det blev lite väntan på här och där innan vi släpptes in, men har man varit på inspelningar så vet man att så blir det. Men alla var vid gått humör och bäst som vi stod där och väntade så kom ? Ervin (jurymedlem) och Christoffer passade på att få sin första autograf.
(Ärligt talat så var det första gången jag såg Let´s Dance, så jag är inte så duktig på namnen osv. Ni får ha överseende, ni som är mera insatta i programmet)

Så kom vi in i studion och satte oss på läktaren. Vi såg jättebra hela tiden faktiskt.
Studion är mindre än den ser ut att vara i tv. Det gick omkring en kille med hörlurar och manus och pratade med publiken. Han sa att barnen (det var många) fick tjoa tjimma, fotografera m.m. Bara de satt stilla eftersom det rörde sig kameror runt omkring. Man kan säga att han försökte få upp stämningen så inte alla skulle vara så blyga.

Showen började och jag tänker inte dra hela kvällen, för många såg nog den i alla fall i går kväll.
Kan berätta att det inte var den riktiga juryn som satt med, för de får inte se dansparen förrän på kvällen.
Christoffer var imponerad av Sveriges starkaste man som stod bredvid Christoffer på läktaren och klämde ihop en stekpanna.
Det var i alla fall fanstastiskt roligt att se allt live och få se alla vackra kläder, det är en viss skillnad mot när man ser det på tv.
När det hela var över så var de flesta stjärnorna snälla och stannade kvar ett tag för att skriva autografer och bli fotade.
Här följer lite kort från det.
(Pinsamt, men batterierna på min kamera tog slut, så det kommer mera bilder sen, om Ann tog några bra.)


Kolla musklerna!!

Vinnar paret!






När Niklas. W såg att jag skulle fotografera Christoffer bredvid honom så stoppade han upp autografskrivandet och ställde sig bredvid. Det var väldigt snällt och trevligt gjort!! TACK!

Detta fina kort får avsluta kvällens skrivande!
Ha´en fortsatt trevlig helg!

Kram från oss alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus