Upp och ner...

Publicerat: 2009-02-22 / 22:27:55 | Kategori: Allmänt
Hej igen!
Hoppsan, det har visst gått en vecka utan uppdateringar i dagboken. Ska försöka bättra mig.

Veckan började i sorg, då en vän till oss gick bort endast 46 år gammal. Man börjar inse både det ena och det andra, som att man inte är odödlig trots att man inte känner sig speciellt gammal och jag tror att det har genomsyrat veckan som har känts lite tung.

Som grädden på moset så har två kollegor varit sjuka, så vi andra har fått jobba häcken av oss.
I morgon börjar sportlovet och trots att jag jobbar hela lovet, så blir tempot så mycket lugnare av att bara ha fritisverksamhet, det ska bli jätteskönt.

Jag badade och klippte Nova i fredags, hon är så fin. Kan hon bara behärska sitt humör så kommer hon att vara svårslagen. Hon är så elegant och i perfekt form, jag är så stolt över henne.
Zita är lika fin som vanligt, henne måste jag bada de närmaste dagarna.

Köket har sett ut som en bombnedslag eftersom luckorna var ivägskickade på omlackering och lådornas frontar gick inte att ta bort. Så det var bara att tömma allt i kartonger.
I fredags ringde de 10 min. innan jag skulle till jobbet att luckorna var färdiga och att de skulle komma om ca 45 min. och sätta upp dom. Hmm... inte roligt att börja riva i allt som var i skåpen när man har bråttom.
Igår köpte vi nya handtag och satte upp dom, det blev jättefint.
Idag har jag packat i det mesta i skåpen. Passade på att möblera om och kolla vad jag hade i några kartonger med tupperware-saker i källaren. Jag är inte färdig och insåg också att jag hade köpt dubbletter av vissa saker som jag inte hittat när vi flyttat, som potatispress tex. Ja, nu har jag en till ifall den första går sönder.

I går lördag var Christoffer på fotbollscup, deras lag kom 2:a. Så idag spelade de final, tyvärr var inte målstolparna på deras sida, så de förlorade första matchen. Det var en besviken gosse vi hade med oss hem. Men kanske han inser hur duktiga de ändå var som tog sig till final, om några dagar.

Föresten så har det snöat precis hela dagen idag och blåst kallt. Tösnö har gjort så att hundarna sett ut som snögubbar när de försökt promenera. Värst är det för tjejerna. Nu hoppas jag på lite kyla så att snön får ligga kvar under sportlovet i alla fall.

Nej nu ska jag inte uppehålla er mera för nu vill vovvarna ut och natta sig innan John Blund kommer.
Kram på er alla och hoppas ni får en riktig bra vecka!
Petra & Buffligan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus