Lite av varje...

Publicerat: 2009-02-13 / 19:36:33 | Kategori: Allmänt
Hej!
Det finns lite av varje att rapportera från veckan som gått.
Kan börja med att meddela att vi inte har haft något internet på ett dygn. Eftersom jag velat fram och tillbaka ifall jag skulle anmäla Zita till Högbo Bruk i mars, så väntade jag till sista minuten. Sista anmälnings- och betaldag var idag och eftersom jag inte kunde komma åt min bank så blev det för sent att anmäla nu på kvällen. Så det blir inget Högbo för våran del. Kanske var det någon mening med det också. Nu kommer inte jag att anmäla Zita förrän utomhus säsongen börjar. Det fanns ingen utställning som lockade innan. Så vi satsar på att göra "comeback" fullpälsad och i perfekt kondition. Så se upp!
Däremot så ska Nova tävla 28/2 i Sollentuna.

Snön har äntligen kommit och täcker nu våra vägar och isbelagda gångbanor och skogsstigar. Nästan livsfarligt!
Alla halkar omkring både två och fyrbenta. Så nu hoppas jag att det ramlar ner lite mera snö och att kylan håller i sig. Då kanske tom Nova kan gå i skogen.

Tills dess så får de hållas med att busa omkring på fotbollsplanen. Det är en tävling på liv och död när Nova och Isac springer efter bollen. Ingen vill förlora. Jag brukar försöka få till att de vinner bollen båda två genom att lurkasta osv. Men ibland blir Nova sur på Isac och moppsar sig när han tar bollen och hon är i hasorna. Isac blir inte så glad på Nova när hon vinner men som den gentleman han är så låter han henne hållas.






Isac är den som har bollen i denna bildserie. Sen började jag frysa så om fingrarna så kameran fick åka ner i fickan. Nova blev lite besviken att inte hon blev fotad med bollen i munnen. Å andra sidan så springer hon omkring så fort när hon har bollen att man inte hinner knäppa några kort, det blir bara ljusa streck.

Ni som är familjära vet säkert att våran gammelkatt Cindy vägrat komma in, utan har bott på våran altan. Som visserligen är vindskyddad tack vare att vi klätt in den. Men jag tycker inte att det är någon direkt värme där. Men Cindy har vägrat vara inne, trots att jag försökt tvinga henne. Men då jamar hon så öronen håller på att trilla av. Så med hjälp av fleece och fäll så har hon sovit och ätit på altanen.
Men i början av veckan så följde hon med mig och någon av hundarna in när vi kom från en promenad. Gick helt sonika förbi hunden i hallen och katten Cilla som satt i hundsängen. Sprang ner till matskålen som om det vore det självklaraste saken i världen. Cilla sprang efter, så jag förberedde mig på kattslagsmål. Men de sa inget. Gränsen gick när Cilla skulle gå fram till matskålen, då fräste Cindy så vi alla hoppade till.
Sedan har hon fortsatt komma in under veckan som gått, när hon blir hungrig och då stannar hon gärna inne ett tag och sover. Cindy och Cilla har även nosat på varandra och det har gått bra. Cindy har lagt stridsyxan på hyllan men har meddelat att hon inte gillar Cilla.
Zita har försökt medla, men det blir inge bra eftersom där pratar inte hundar och katter samma språk.

Christoffer har skrivit två stycken nationella prov i svenska. Det första fick han VG på och det andra blev det full pott=MVG.
Louise som går i nian har också fått skriva nationella prov i svenska. Men hon har inte fått veta hur det gått ännu.
GRATTIS mina duktiga barn!!!

Nej nu ska jag gå ut med hundarna igen, innan kvällstv:n börjar. Dessutom envisas Cilla med att leka med sin boll bland dator sladdarna. Nu får det vara slut med datastopp.

Ha´en jättetrevlig helg!
Kram från Petra & Gänget!

Ps. Gå gärna in på www.doggy.se och rösta på Isac & Gasto som tävlar om att bli Årets Familjehund! Ds.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus