SNÖ..........

Publicerat: 2009-12-20 / 01:50:19 | Kategori: Allmänt
Tjolahej tjolahopp!!!
Jippi!!! Nu har äntligen vintern kommit på riktigt hit till Stora Vika. Vi som har haft en gräslig höst med så mycket regn att man nästan har glömt bort hur solen såg ut. Nu har det snöat i flera dagar och det verkar aldrig ta slut. Många grannar pustar och stönar. Tror jag det när de inte är vana. Dessutom så skottar de så man tror de vill ha barmark året om. Nej, hos oss där får det vara lite snö, huvudsaken ytterdörren går att öppna och stänga.
Christoffer var snäll och skottade parkeringen igår innan Torgny kom hem med bilen.
Det är nästan så man börjar fundera på om man skulle ha en spark, för sandar det gör dom inte här i byn. Det vore väl perfekt på hundpromenaderna?
Som det är nu så får de plöja lösa i snön och de bara ÄLSKAR det. Ser ut som snögubbar när de ska gå in, men vad gör det. Lite blött på golvet, men själv har jag tofflor så det gör inget. Lite mutter blir det från resten av familjen, men inte så det stör.
Nu undrar ni säkert varför det inte finns några kort. Anledningen är att det snöar och av erfarenhet så vet jag att det inte blir några bra kort då. Men om ni har tur så är det uppehåll i morgon och att jag kommer ihåg att ta med mig kameran.
Ha det så bra allihopa!
Kram Petra & Buffligan.

Ps. Cilla har mött snön för första gången. Hon tyckte det var blött och kallt, men började snart jaga snöflingor och nu är hon ute som vanligt. Cindy är hellre inne än ute, med all rätt när man är 11 år. Ds

Kommentarer
Anna & Kompis | 2009-12-20 / 23:53:40 | http://kompismedflock.blogg.se/

Visst är det härligt med snö! :) Kompis älskar att pulsa genom snön, fast hon förvandlas till en snöboll mot slutet. Jaga snöflingor är en populär aktivitet här med. Tror hon det är insekter???


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus