Hund 2009

Publicerat: 2009-12-16 / 00:10:48 | Kategori: Allmänt
Hej på er!
Det har varit en hektisk tid nu inför helgens utställning på Älvsjö.
Inte för att jag skulle ställa ut någon hund utan för att jag ansvarade för rasmontern. Dessutom skulle jag stå i montern och behövde fixa i ordning hundarna som skulle följa med.

Förra helgen började vi med att fixa alla foton som skulle vara i montern. Jag hade en idé i huvudet som jag hoppades skulle se bra ut i verkligheten också. Men det var lite pysslande och fixande med målafärg m.m.
Förutom detta så försökte jag hjälpa till så mycket som möjligt med att iordningställa vårat data rum.
Nova åkte i badet först, i onsdags. I torsdags var det Zitas tur och hon har så tjock päls så jag trodde aldrig jag skulle bli klar. Tänkte jag skulle klippa henne, men jag ville inte att hon skulle vara hackig i pälsen till helgen. Så hon fick vara som hon var.
På fredagen jobbade jag först, rastade hundar och skyndade mig med all packning in till mässan. Där väntade Ann och Yvonne på att hjälpa mig att bygga upp montern. Jag trodde i min enfald att det skulle gå fort eftersom jag bla. hade gjord collage. Men det skulle visa sig ta nästan 3½ timme ändå. Men det slutade med att vi var nöjda med resultatet.
På lördagen hade jag sovmorgon, eftersom Birgitta med valpköpare skulle bemanna montern på fm.
Men hemma hos oss var det ingen rast och vila. Här åkte Gasto i badet och jag kämpade mot klockan att hinna bli färdig. Jag hann med en halvtimmes marginal, snälla barn som rastade hundarna så jag kunde hoppa i duschen. Sedan bar det av till mässan.
Jag hade med mig Nova och Gasto, eftersom mina monterkamrater skulle ha med sig nerklippta hundar.

Hela helgen var montern bemannad av pälsad och nerklippta hundar, vilket var bra att visa upp för alla människor. En del trodde inte det var samma hundras när de såg våra hundar, hmm hur kan de missta sig hihi.

Astrid och Molle stod vi med först och sedan kom Anna och Kompis. Anna tog en massa fina kort, TACK!

Här är montern med Gasto på bordet och Kompis som sitter och spanar in besökare.


Molle visade upp sig med matte Astrid.


Nova visade också upp sig från sin bästa sida och var jätteduktig.


Kompis visar upp sig så alla vet hur söta nerklippta amrisar är. (& praktiska)


Gasto var sitt vanliga "coola" jag och lät sig bli klappad av alla.

Collaget visade sig toppen när montern skulle packas i hop. För på en timme så hade jag och Ann packat ihop montern. Tack Ann för all hjälp och trevligt sällskap i montern.
Ann fick också vara i rampljuset i rasringen då hon hjälpte Yvonne att visa Lilli till Bästa tik och ta hem certet.
Det var en framgångsrik dag för Red Mama´s, GRATTIS Yvonne!!!
Lilli (Nova & Gastos halvsyster) blev BIM och fick både Cert och Cacib. Sam (Nova & Gastos pappa) blev BIR, Grattis Carina och handlern för dagen, Caroline!!

SNÖ!!!!
Jag har blivit bönhörd, det har kommit snö och det i massor. Innan jag gick ner så tittade jag ut och alla fotspår är borta, igen. Kanske blir det en vit jul i alla fall.
Hm.. riktig nöjd är jag ju aldrig, så lite har jag ju att klaga på. Jag vill ha kyla också, för just nu så ser hundarna ut som snöbollar när vi kommer in. Värst är det för Gasto som har mest päls. De har utlovat minusgrader till helgen så jag håller tummarna för det. För då ska det njutas.
Nej nu ska här rastas och sovas.
Ha´det så bra!

Kram Petra & Buffligan.

Ps. Datarummet är nästan färdigt, det är där jag sitter och skriver nu. Innan vi möblerar fullt ut så ska det listas i tak och på golvet. Det blev jättefint och mycket varmare än förut. Ds.

Kommentarer
Anna & Kompis | 2009-12-16 / 14:40:47 | http://kompismedflock.blogg.se/

Tack själv Petra för mycket trevligt sällskap i montern! Det var första gången som både jag och Kompis gjort något liknande och det gav mersmak. :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus