Helgen slut....

Publicerat: 2009-12-27 / 20:38:04 | Kategori: Allmänt
Hejsan på er!
Så var då denna ledighet slut, vad tiden går fort när man är ledig. Men det är bara 3 arbetsdagar, sedan är man ledig igen, skönt.
Helgen har varit bra med mycket snö och kyla för det mesta.
Julafton och juldagen var mys och bara ta det lugnt i släkt och vänners samvaro.
Igår var det dags för allvar igen, Nova badades. Inte populärt tycker hon men väldigt nödvändigt. Nu är hennes päls lättskött så det brukar gå fort. Men när fönen sattes igång så började det lukta bränd amerikanare i hela rummet. Snabbt fick jag stänga av fönen för att tillkalla hjälp, husse!
Fönen monterades ner och fick följa med husse ner i källaren där han har sin verkstad. Där plockades den ner och mycket riktigt så plockades det ut mer el. mindre en amerikanare ur olika håligheter i fönen. Husse jobbade och slet med päls, skruvar och muttrar för att allt skulle bli bra igen. TACK HUSSE, DU ÄR EN ÄNGEL!!
Under tiden stod en blöt Nova på bordet och frös. Nej, det fick bli som förr i tiden, handfönen. Men oj vad man har blivit bortskämd med golvfön. Dessutom hittade jag inte fönhållaren som jag använde innan jag köpte golvfönen, så det slutade med att vi väntade på att husse skulle bli färdig med reparartionerna. Prata om att bli bortskämd. Hur orkade jag innan?!
Till slut blev hon i alla fall torr och tovfri, några timmare senare än vad jag hade tänkt. Fönen har aldrig gått så bra någon gång och nu har husse satt nät för så det inte ska komma in så mycket päls i fönen.

I dag så kom kylan igen och det blev hopp och lek i snön. Nova träffade en kompis, Flisan, som fick äran att nosa på samma fläckar som henne. Men leka?! Där gick gränsen för vad Nova kunde tänka sig göra.

Flisan

Detta är Nova i ett nötskal, aldrig stilla mer än någon sekund. Tycker man ska ta en perfekt bild, men när man fått upp kameran, då är hon redan på väg till ett annat ställe eller....

....så vänder hon bort huvudet, så man inte får den bild man tänkt sig.

Promenad 2 var med Zita och Isac. Även de njöt av snön.

Här är mina små snöhundar...

Gasto gick jag ut med sist. När jag skulle ta det perfekta kortet (han står åtminstonde stilla), ja då tog batteriet i kameran slut. Så det blev inget kort över huvud taget på Gasto. Men nu är kameran laddad, så vi får göra ett nytt försök i morgon.

Ha´det så bra allihopa!
Kram Petra & Buffligan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus