Glädje & Sorg

Publicerat: 2009-12-04 / 23:41:24 | Kategori: Allmänt
Hej på er!
Det här veckan så har vädret varit väldigt tilltalande de senaste dagarna med kyla och torrt ute. Men idag var det tvunget att tina upp och regna. Men lagom tills jag skulle gå hem på em så hade det frusit på igen.

Vårat datarum har nu fått tapeter och vi har börjat måla. Men tyvärr så räckte inte färgen, tapeterna drog åt sig mycket mera färg än vad expediten hade räknat med. Så vi får fortsätta i morgon. Men vi börjar nu se en ände på det hela.

Badrummet började så bra, de var här och jobbade en hel dag, äntligen tänkte jag. Men sen, var de som bortblåsta och jag har inte sett röken av dom på resten av veckan. De har sagt att badrummet ska vara färdigt till jul. Hm.. undra om de ska jobba dag och natt då snart???

Fick ett glädjande besked! Meija har tagit sitt första cert i Umeå i helgen som var!! Superkul!!! Ett stort grattis till ägarna Carina & Micke Östman! Jag är så glad att ni vill visa upp henne i ringarna trots att ni har så många fina Caci´s hundar, TACK!!

I dag fick jag ett tråkigt telefonsamtal. Våran katt Cindy fick två kattungar för 9 år sedan. Den röda katten Linus blev kvar hemma hos oss. Men vi fick klagomål på att han slogs med andra katter och 2004 flyttade han till min bror med familj på landet. Där har han levt livet och varit kung, tills nu då han hastigt insjuknat och fick somna in från sitt lidande.
Våra tankar är med dig och vi saknar dig mycket! Men ditt 9:onde liv var använt.... Våra tankar går även till min bror med familj som har mist en familjemedlem och kär vän.

Linus (röd) tillsammans med sin mamma Cindy (sköldpaddsfärgad)
Linus fyllde 9 år den 26/11 & Cindy fyllde 11 år 20/11.

Ha´en bra helg!
Kram Petra, Buffligan, Cindy & Cilla.

Kommentarer
Carina Östberg Sundsvall | 2009-12-05 / 18:46:47 |

Läste om Linus men han fick ju ett långt liv ändå.

Roligare var det att läsa att din uppfödning går bra

Grattis! Grattis !


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus