Torkade löv & elljusspår

Publicerat: 2009-04-21 / 22:43:29 | Kategori: Allmänt
Hej på er!
Tack för ditt inlägg Carina, alltid lika roligt med kommentarer. Hoppas snön smälter bort snart för er också. Mamma sa att det är på god väg uppe i Offerdal i alla fall, så det finns hopp för er också.

Har som sagt börjat promenera med hundarna när Christoffer tränar fotboll, så man får se lite annat än Stora Vika.
I går var det Zitas tur att följa med. Hm.. ingen mera gång i "slingan" i alla fall. Hon såg ut som en julgran, med barr och kvistar i HELA pälsen. Jag som ändå tycker hon har en bra päls som det inte fastnar så mycket i, men det tar jag tillbaka efter igår. Men hon var lika glad för det och skuttade omkring i skogen och verkade inte känna något obehag av barren. Jag försökte få bort det mesta, kvistarna gick bra. Barren däremot fick jag bort först idag när hon blev badad.
Nej, det blir Isac och Gasto som får följa med om jag ska gå slingan. De har ju en fin asfalterad promenadväg i Sorunda, det får nog bli den när jag har Zita och Nova med mig. Konstigt, de som kan springa i skogen håller sig oftast på stigen, de som ska hålla sig på stigen är helst i värsta buschen.

Inga gatusopare så långt ögat kan se, snyft! Fick höra av en granne att de väntar sig att det ska komma mera snö och därför sopar de inte. För då är det ogjort om de måste sanda mera. Hur stor är sannolikheten att det kommer så mycket snö att de måste sanda igen??!! Det är ju snart maj, så snön som skulle komma försvinner nog så fort att de inte behöver sanda. DÅLIG URSÄKT!

Hoppet är väl det sista som överger en, så nu hoppas jag att de kommer snart med sopmaskinen!

Ha´en bra dag!
Kram från Petra & Co.

Kommentarer
anette swords | 2009-04-24 / 17:41:42 | http://www.ladyamris.com

Det är ju faktiskt trevligt med nedklippta amrisar, chelsea har en sportfrisyr nu, jätteskönt. Tycker både hon och jag.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus