Drottningholm

Publicerat: 2008-09-22 / 23:29:40 | Kategori: Allmänt
Hej på er allihopa!
I helgen var det Acc´s stora utställning i Örebro. Jag var aldrig där men det finns massor av foton att titta på om man går in på Allmänna Amrisresultat. Länk finns under mina länkar, något jag rekomenderar om man vill se vackra amrisar.

Själv har jag precis fått en vacker amris igen genom Nova som jag badade och fönade idag.
Måttligt roligt att de har klippt gräset runt omkring bostadsområdet för allt gräs fastnar i pälsen, så jag har väl snart gröna hundar istället för buffa.

I lördags åkte vi en sväng till Rimbo. Men på vägen dit så skulle vi hämta upp en kompis på Ekerö. Eftersom vi hade tid över så svängde vi in på Drottningholm. Något jag kan rekomendera. Där finns det två öar som man får ha hundarna lösa på. Det var MASSOR  av hundar där. Vi hade med oss Nova och Gasto. Gasto gjorde inte så mycket väsen av sig utan höll sig i närheten av mig. Hemma i Stora Vika springer han med svansen högt, oftast över ryggen, den lilla stöddiga typen. Men här så var svansen låg, när han inte var på säker mark.
Nova hon försökte komma in i mig och tyckte att de flesta hundarna var äckliga typer som helst skulle hålla sig på flera meters avstånd. Nu hade hon ju inte Isac som kunde försvara henne så det blev lite jobbig situation, men ack så nyttig.

Igår söndag följde de med på fotbollsmatch i Haninge. De skötte sig bra och bet inte sönder en ända boll.
Lillhusse Christoffer´s lag vann med 4-0 och därmed så har hans lag vunnit sin serie i S:t Eriks Cupen.

Övriga djur mår bra.
Cilla har blivit avmaskad, inte roligt tyckte hon. Det var flytande som skulle ges i munnen direkt eller i maten. Maten fungerade INTE, trots mutning. Det återstod bara att ta direkt i munnen. Hon spottade och sprattlade. Det såg ut som hon hade rabies, då hon blev alldeles löddrig i munnen. Men nu har hon (och vi) kämpat i sig medlet för den här gången.
Det är mycket fart i benen och hon är både på golvet men framför allt så försöker hon att balansera i fönstren. Än så länge har hon klarat krukorna i fönstrena, utan hon har bara rivit ner en kruka som stod på en pidestal. Allting höll, men matte fick sopa osv.

I går var det pysseldag i trädgården.
Jag planterade några flera stenparti växter. Vi får beröm för vårat stenparti av många grannar mfl. som går förbi. Det är roligt och vi är nöjda själva också. Det lyser fint på kvällen. Det återstår att se ifall alla växter klarar sig till nästa år och ifall de blommar då. Det skulle vara roligt.
Sedan har jag köpt två rabarberplantor också som vi planterade. Vi ska nu bara plantera om våra bärbuskar så ska det väl vara färdigt på baksidan, för i år.
Måste försöka få tid att ta reda på lite av alla äpplen som kommit på träden. Vi har två vinter äppelträd på tomten. Eftersom jag är allergisk mot äpplen så är det äppelmos som gäller för min del. Än så länge så har äpplena bara ramlat ner på marken och ruttnat. Dessutom så är de finaste äpplena högst upp där bara skatorna når. Vi har haft funderingar på att ta ner ett träd, men det tyckte grannen att det var synd att göra eftersom det är så goda äpplen. Varsegod att plocka då sa vi. Det är bara en massa jobb med frukt och bär.
Som sagt, jag ska försöka att hinna ta till vara på lite av skörden innan det är för sent.

Ha´det så bra!
Kram från Petra & Buffligan.

 Cilla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus