Helgen är över....

Publicerat: 2008-10-26 / 23:08:23 | Kategori: Allmänt
Hej!
Så är då helgen över för denna gång. Denna helg har känts ovanligt kort. Kanske berodde det på att jag uthärdade de sista timmarna på jobbet i fredags (stängde på fritis) med migrän. Kulmen nåddes när jag kom hem och tack vare min familj så kunde jag stupa i säng och de tog snällt hand om hundarna, tack!!

Lördagen började som i ett töcken, trött och seg. Men solen sken och det känns ju hemskt att inte utnyttja, så jag tog en skogspromenad med hundarna.
Jag passade på att fota bla. Zita och Isac som inte blivit fotograferade på ett tag. Men de fotografierna finns inte uppdaterade på hemsidan ännu pga att de är i den lilla kameran. (Perfekt att ha när man är ute och promenerar)

Nova fotade jag idag efter att hon hade blivit klippt, med systemkameran.

När jag kom hem efter promenaderna, för de gick inte alla på samma gång, så fick Nova hoppa i badet.
Hon blev så fin! Men klippningen sparade vi till idag, söndag. För vi var lika sega både hon och jag.

Det fina vädret höll tyvärr inte i sig, utan idag har det regnat hela dagen, blä! Därav fotografering av Nova inomhus.

Jag hade fått rabattkupong på hundfodret jag använder, Robur, men det fanns bara Arken Zoo i stan. Då vi ändå skulle handla lite andra saker så åkte vi dit, till Sickla köpcentrum. Men hittade vi affären, icke.
Däremot så hittade vi Spec Savers, glasögonkedja. Har sagt länge att jag skulle lyssna med dom om nya glasögon, för det är jag i stort behov av. Sagt och gjort, vi gick in och fick ett jättetrevligt bemötande. I dag hade de drop-in på synundersökningen så vi behövde bara vänta ca 45 min.
Under tiden kunde vi ju leta reda på zoo butiken.
Det gick inte så bra, men så kom jag på det när jag gick runt och läste skyltar på husväggarna. Det var ju inte Sickla djuraffären skulle ligga utan Nacka forum. Hmm... inte rätt köpcentrum som vi hamnat i.
Fick i alla fall träffa en jättebra optiker som var specialist på bla. migrän. Så han kollade upp ifall migränen kunde ha ngt med synen att göra, men det hade det inte.
Pratade lite om linser, för det hade jag för 20 år sedan. Pga stor proteinproduktion så kunde jag inte ha linser till slut. Men utvecklingen har gått framåt så mycket så han tyckte gått och väl att jag kunde pröva igen om jag ville.
Sagt och gjort, det slutade med att jag gick därifrån utan glasögon, med linser på mig i stället. Jag ska pröva att ha endagslinser i en veckan sen ska jag dit på återbesök i slutet av veckan. Det blir ett par nya glasögon också, vilka, ska jag bestämma till återbesöket.
Hur blev det då med hundmaten, jo vi hittade dit efter optikerbesöket. Men då var den sorten slut, så det slutade med att vi fick åka till deras affär i Globen, där hade de två säckar kvar.

Ja, så var då helgen slut. Skönt med kort vecka, är ledig på torsdag och fredag om alla kollegor är friska.
Här nere har vi höstlov kommande vecka, det innebär färre barn på fritis, skönt med lite andrum.
Nu håller jag tummarna för att morgondagen blir fin, för vi ska ha ute dag på fritis, eftersom vi ska få en plastmatta inlagd i våra lokaler.

Ha´en riktig bra dag!
Kram från Petra & Buffligan & kattligan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus