Grrr.....

Publicerat: 2008-10-06 / 20:11:57 | Kategori: Allmänt
Hej på er!
Hm..... att det aldrig blir som man tänkt sig. Nu går det helt plötsligt inte att få in de nya bilderna på nätet. På hemsidan på min dator ser det ut precis som jag vill ha det. Men när jag sedan laddar upp/uppdaterar hemsidan på nätet så kommer inte uppdateringarna med, överallt. För det jag uppdaterar på första sidan kommer med. Ni får hålla till godo med det, så ska jag försöka lista ut felet med de andra uppdateringarna sen.

I lördags var vi till Torgnys föräldrar på middag. Det hade flugit in en talgoxe i deras uterum som Torgny räddade. Den var nog chockad för den satt alldeles stilla i handen. När han suttit en stund på gräsmattan skulle Louise & Christoffer gå ut till den, troligtvis med förhoppningen att kunna klappa den. Men då hade chocken gått över och den flög iväg med övriga fåglar som satt vid fågelbordet.

Tre av fyra hundar är badade och klippta. Det är bara Isac kvar att göra i ordning, den lättaste. Sedan ska jag försöka få till något bra kort på alla tillsammans som jag kan använda i julannonsen i Yankee-nytt.

I går var det en gräslig dag, REGN HELA DAGEN, utan uppehåll. Hundarna stannade på trappan och undrade ifall de skulle ut i detta väder, helst Zita. Regn och blåst, tvi!
Hanhundarna har overall, Isac tycker det är ok, medan Gasto inte kan gå i den, benen sprätter åt alla håll och kanter.
Tjejernas overall har gått sönder, så de slipper men blir istället blöta.
Idag har solen skinit och vägarna har torkat upp, tack och lov.

Nu ligger de och gnager på ett varsitt ben. Zita är expert på att sno Isacs ben också, han tar inte tillbaka det, utan hon får ha båda två den lilla madamen.
Nova och Gasto ligger i varsitt rum, annars så vaktar de benen så mycket att de åker ihop och slåss. Onödigt tycker jag, så de får vara åtskilda istället.
Cilla har hittat en julgranskula som hon tycker är superkul att slänga omkring med.


Cillas favoritplats när någon är i vardagsrummet är ryggstödet på soffan.

Ha´det så bra!
Kram från Petra m. familj.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus