Brrr.....

Publicerat: 2008-11-03 / 22:54:10 | Kategori: Allmänt
Hej!
Nu är vintern på väg, vinterkläder på, i alla fall på mornarna och kvällarna.
Men inte mig emot, tack vare kylan så är det torrt ute. Tyvärr så tinar det upp på dagarna och det blir blött och lerigt. Men man får väl vara glad för det lilla.
I kväll har jag fixat i ordning Nova och hon blev så tjusig, som vanligt. Ska fixa i ordning Gasto och Zita som är oklippta, sedan ska jag försöka få till ett foto som jag kan använda i julannonsen. I värsta fall får jag väl försöka klippa ihop ngn bra bild. Svårt att orka fixa till så fyra hundar är toppen snygga samtidigt. Då skulle jag behöva minst en veckas semester.
Ibland undrar jag vad man håller på med, dessa pälsar.
I söndags körde jag lite lydnad och jag konstaterade att Zita är bäst, Isac på andra plats, Nova på tredje och Gasto helt ointresserad. Gasto är en stor utmaning.
Nova är allert och vill gärna vara till lags, men med handen på hjärtat, så har hon inte blivit mycket tränad, så jag är väldigt nöjd med hennes prestation. Hon går fot i koppel, kan sitt-stanna kvar och kommer på inkallning. Nu är det bara resten kvar, hi hi.
Zita kan ibland bli nochalant och strunta i vad man säger, så hon behöver också träna. Dessutom tycker hon det är superkul och slänger sig vid min sida vid inkallning.
Isac är också duktig, men han har fått för sig att ligg betyder att man ska slänga sig på rygg. Hmm... inte riktigt rätt, så där har vi lite att jobba med. Jag har en idé, får väl se ifall det funkar. Det har gjort det en gång i alla fall. Alltid något.
TRÄNING TRÄNING OCH ÅTER TRÄNING är det som gäller ifall vi ska kunna gå agilitykurs till våren.

Ha´det så bra allihopa!
Kram från Petra & Buffligan & Kattligan.

Kommentarer
anette swords | 2008-11-12 / 18:45:55 | http://www.ladyamris.com

Hej,

Klart ni ska gå agility, toppen om hunden kan sitta kvar så man kan kalla på den vid agilitystarten. Bra är att öva slalom mycket tex inomhus mellan petflaskor fyllda med vatten. En hund i taget är lättast :).

Kram Anette


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus