Äntligen fredag.....

Publicerat: 2008-11-14 / 23:13:19 | Kategori: Allmänt
Hejsan svejsan!
Jaha, så var det äntligen fredag igen. Jag har öppnat två dagar i rad, vilket betyder att väckarklockan ringer 05.00, snark....
Så efter att ha tjuvsovit i soffan när jag försökt vara lite social med familjen så känner jag mig tillräckligt pigg för att skriva några rader här.
Vad har då hänt här den senaste tiden??? Inte mycket.
Dagarna går och regnet faller, snyft!
I morgon lördag så MÅSTE jag fixa Zita, hon ser ut som ett skogstroll.
Mina saxar blev färdigslipade i veckan och Torgny var snäll och hämtade dom igår, så nu kan jag klippa ordentligt igen, TACK!
Cilla älskar att busa med hundarna. Hon skuttar och slår med tassarna för att försöka få igång hundarna att jaga henne. Zita bryr sig inte, men Gasto & Nova är gärna med på notorna och springer efter. Jag har haft en stor blomkruka stående på golvet i ena vardagsrumshörnet. Jag vet inte ifall Cilla tror jag har grävt ner något där, för hon håller på och tömmer denna kruka på jord, inte populärt. För denna jord hamnar både bland sladdar, mattor, möbler m.m. Nu står inte krukan av förklarliga skäl kvar. Får väl skaffa mig konstgjord blomma istället.

Eng. cocker spanieln Frida 11 år, våra vänner Karin & Kenneths hund, har fått lämnat jordelivet pga sjukdom. Vi tänker på er!

Kram på er!
från Petra, Zita, Isac, Gasto, Nova, Cilla & Cindy.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus