Lite av varje....

Publicerat: 2008-05-25 / 23:53:39 | Kategori: Allmänt
Hej på er allihopa!
Först vill jag bara säga att jag vet att min sida har fått spratt! Måste få hjälp att fixa till det hela. Men som ni säkert själva också har, så har även alla andra. Maj-juni månad är ALLTID hektiska med en massa avslutningar hit och dit och andra evenemang och helgdagar. Helgdagar är väl det enda vettiga.

Hur har då veckan varit? Tja lite blandad om jag får säga det själv.
Det har varit bygge av staket runt tomten som dominerat veckan så fort vi kommit hem och haft en ledig minut. I lördags gjorde vi det sista, nu står det där så vackert och hundarna bara ÄLSKAR att vara ute på tomten. TACK HUSSE!!!
Söndagen började bra med staket bygget. Grillen sattes igång och mitt i grillningen så händer ngt med Zita. Hon börjar skaka och kan inte stå. Jag försöker lugna ner henne samtidigt som vi beslutar oss för att åka in till Bagarmossen. Torgny tar över och jag fixar med köttet, då kommer Zita ut till mig och är helt plötsligt som vanligt och gör sina behov ute på gräsmattan. Sedan är allt som vanligt enda tills på onsdag morgon. Då kommer samma slags attack igen efter morgonpromenaden.
Även denna attack håller på några minuter sen är hon som vanligt.
Efter rådfrågning med veterinär beslutar jag för att jag vill ha henne undersökt. Tycker inte att hon är som vanligt, väldigt seg.
Veterinären som opererade henne tidigare i år undersökte henne och ett blodprov togs. Hon hittar ingenting som symtomen skulle visa till och värdena var bra, bla. lever, njure, vita/röda blodkroppar m.m. Visar inte på ngn infektion, virus eller dyl.
Så nu är det bara att vänta och se ifall det var en tillfällighet eller ifall attacken kommer att upprepas.
Puh! vilken pärs, nu hoppas jag att det är över. Men det är tyvärr ingen garanti.

Idag har Gasto fått bada, det är också en pärs. Efter världutställningen åker pälsen av, fy vad han tovar ihop sig för tillfället. Denna lilla gosse ska träffa kiropraktorn på tisdag. Jag hoppas att det inte är så farligt som jag misstänker. Vi får se ifall han kommer iväg till Norrköping som planerat nu på lördag. Det är den sista utställningen han är anmäld till innan WW-08.

Nova ser hemsk ut så henne måste jag ta itu med i morgon, puh.

Denna veckan är också hektisk med en massa måsten, hundbadningar m.m. Utflykter och matsäckar var och varannan dag. Men det ska väl gå det också. Snart är det sommarlov, skönt. Då blir det lite mindre stess.

Torgny har tagit en massa kort på vovvarna och Christoffer. Men jag har inte hunnit fixa till mer än en bild. Så ni får se flera när jag har tid med det.
Nu måste jag krypa till kojs så jag orkar gå upp imorgon.

Godnatt från oss alla!
image12 Isac med sitt byte.

Kommentarer
http://TUMADRE.blogg.se | 2008-05-26 / 00:17:30 | http://TUMADRE.blogg.se

Godnatt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus