Städning

Publicerat: 2008-07-25 / 01:24:12 | Kategori: Allmänt
Hej!
Nu har snart halva semestern gått, fy va tiden går fort. Det känns som om jag inte har haft någon semester ännu. Har jag inte röjt i källaren så har jag badat hundar.
Men nu är det nästan färdigt i källaren och det blev väldigt bra. Har hittat en massa bra saker som jag glömt bort att jag hade och sedan har jag fått ordning på sakerna så man hittar. Självklart har det blivit saker som åkt på soptippen. Men när vi var där så kom det en farbror som frågade om han fick ta saker som de kunde sälja på Lions. Inte oss emot. Hellre att sakerna kommer till användning än att de slängs, men man måste inse fakta ibland. Det går inte att spara allt, fastän jag ibland skulle vilja. För jag har väldigt svårt att slänga, så egentligen skulle det väl rensas ännu mera bland hyllorna. Det får bli nästa gång när jag känner mig mogen.

Barnen har fått en spelplats i källaren och det tyckte de var toppen. Hyllorna med alla kartonger och saker har vi skymt med panellängder som sitter på skenor i taket. Det blev som ett helt nytt rum, trots att det är fullt med saker längs väggarna, toppen!!

I dag fick Nova springa bredvid cykeln för första gången efter kiropraktorbesöket. Hon är verkligen full med energi och behövde få springa av sig. Vi har även utställningstränat, igår gjorde vi det på kvällen. Hu va hemskt, massor av mygg m.m. så idag fick det bli på dagen. Lite varmt kanske, men det kommer det ju att vara på utställningen också. Hon skötte sig bra och står väldigt fint. Fortfarande så vill hon springa väldigt fort, så stege

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus