Semester!!

Publicerat: 2008-07-12 / 22:12:47 | Kategori: Allmänt
Hej allihopa!
Äntligen semester!!! Det ska bli så skönt att vara ledig i fyra veckor.
Visserligen har jag börjat semestern med att städa, bada hundar och trimmat hundar. Men det är lika bra att börja med detta så är det gjort.

Zita badade jag för nga dagar sedan men jag klippte henne idag. Skulle försöka "gröpa" ur henne lite på kindbenen som Yvonne gjorde med Gasto när hon klippte honom till WW-08.
Hmm... det blev inte alls som jag hade tänkt mig. Tur inte hon ska ställas ut och det blir inga närbilder där på ett tag.
Annars så har Zita fått en fantastiskt tjock päls och (peppar peppar) inte en spegel så långt ögat kan nå. Ska inte klippa henne ngt mera nu, utan pälsen ska få växa ut. Jag tycker hon har fått bättre rörelser igen efter operationerna. Tyckte hon var hjulbent ett tag men det har gått tillbaka. Men jag räknar inte med att hon kommer att komma ut i ringarna förän nästa utomhus säsong. Då har vi ett tag på oss att träna upp muskler och kondition.

Nova blev badad idag. Väldigt välbehövligt. Hon löper och såg för gräslig ut i baken. Men nu är hon både ren, tovfri och vacker. Isac är superkär i henne eftersom hon har börjat höglöpa. Tur man bor stort så man kan ha dom i varsin ände av huset och att det är en ordentlig trägrind där Isac befinner sig.
Jag ska försöka få hjälp med att ta något fint kort på Nova och Zita i morgon.

Om inget annat kommer emellan så ska jag bada och klippa Gasto i morgon.

Vill också gratulera Kenneth och Karin som blev farfar och farmor till en liten pojke i torsdags GRATTIS!!!

När jag ändå håller på och gratulerar så kan vi väl fortsätta i djurens fauna. Zitas dotter Meghan som bor på Chamris kennel har blivit mamma för andra gången, till 6 små valpar i färgerna buff och svart, GRATTIS!!!

Ha´det så bra!
Kram från Petra & Buffligan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus